Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia PR-ului Simonei Halep după ce a postat un mesaj controversat despre Bianca Andreescu: ”Am fost interpretat doar pe hatereală”

Reacţia PR-ului Simonei Halep după ce a postat un mesaj controversat despre Bianca Andreescu: ”Am fost interpretat doar pe hatereală”

Simona Halep

Comentarii

Cosmin Hodor, PR-ul Simonei Halep, a reventi cu o postare pe Instagram în care încearcă să explice mesajul care a lăsat de înţeles că ar fi un atac la adresa Biancăi Andreescu şi a românilor plecaţi în străinătate.

PR-ul Simonei Halep a postat pe reţelele de socializare un mesaj foarte controversat, după ce Simona Halep a învins-o pe Bianca Andreescu, în primul meci de la Turneul Campioanelor. Cosmin Hodor revine acum cu o nouă postare şi acuză că a fost greşit interpretat:

”A fi sau a nu fi nationalist. Asta e intrebarea? Sau cum ajungi sa fii blamat si sa ti se interpreteze fiecare cuvant in functie de perceptia fiecaruia plecand de la unicul meu gand de a sustine faptul ca se poate face performanta si in Romania. Nici pe departe postarea mea nu a avut intentia de a-i viza intr-un mod negativ pe romanii plecati in strainatate si nici de a da dovada de vreun nationalism ieftin, dimpotrivă, cred ca in cele mai multe cazuri motivul plecarii multor romani s-a datorat putinelor oportunitati care din pacate ne sunt oferite in tara.

Tot ce am vrut sa spun, fara a face vreo comparatie intre cele doua jucatoare sau fara a o ataca in vreun fel pe Bianca sau familia acesteia, este ca Simona reprezinta o sursa de inspiratie pentru toti tinerii din Romania si ca urmand determinarea, ambiţia si perseverenta ei putem si noi, aici, sa facem performanta. Am fost interpretat doar pe hatereala (rautate) cand tot ce am vrut sa subliniez a fost legat de viitorul nostru si al generatiilor tinere. Ele trebuie sa fie inspirate de performantele pe care le realizeaza cei care reprezinta Romania. Mai ales la un nivel inalt! Daca vor alege sa ramana aici, sunt primii care pot sa schimbe ceva si sa faca din Romania o optiune”, a postat Cosmin Hodor pe contul său de Instagram.

  • Ce a postat Cosmin Hodor după victoria Siminei în faţa Biancăi Andreescu:ţ

”Astăzi, Simona, ne-a arătat odată în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanta la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greşită că rămânând în Romania nu pot face performanţă. Bianca este o campioana a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este sa fim campionii pentru România. Trebuie să mulţumim şi părinţilor Simonei care nu au ales ideea finanţării unei alte ţări şi a juca pentru un alt steag. Asta este propunerea mea, să spună povestea unei alegeri; alegerea unui român de a face performanţă sub steagul României şi că dacă românii vor alegee să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună!””

Afla mai multe despre: cosmin hodor 

viewscnt
Articole similare