Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Simonei Halep după prima victorie la Australian Open 2019: "Ştiam că e foarte puternică!" Mesaj pentru Cahill

Reacţia Simonei Halep după prima victorie la Australian Open 2019: "Ştiam că e foarte puternică!" Mesaj pentru Cahill

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2019, după ce a trecut de Kaia Kanepi (71 WTA) la capătul unui meci de mare luptă, scor 6-7, 6-4, 6-2. De două ore şi 11 minute a avut nevoie liderul WTA pentru a se califica în turul secund.

Meciul cu sportiva din Estonia a reprezentat pentru Halep şi o revanţă, după ce Kanepi o eliminase în primul tur al US Open, anul trecut.

La final, Halep a precizat că victoria din primul tur îi dă încredere pentru următoarea confruntare. În turul secund, Simona o va întâlni pe Sofia Kenin (37 WTA - SUA).

 

"Nu vreau să-mi aduc aminte de meciul de la US Open, dar pot spune acum că ştiam ce trebuie să fac, ştiam că este foarte puternică, dar acum mă bucur foarte mult că am obţinut calificarea în turul al doilea. Acolo voi începe meciul cu mai multă încredere, va fi foarte greu şi acolo, dar am mare încredere în jocul meu.

Mă simt foarte bine aici pentru că am avut un antrenor australian (n.r. Darren Cahill) şi îi mulţumesc pentru cei patru ani minunaţi petrecuţi împreună", a declarat Simona Halep imediat după ce a eliminat-o pe Kaia Kanepi.


 

Afla mai multe despre: simona halepvictoriereactie 

viewscnt
Articole similare