Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia unui patron din Liga I după ce a primit un penalty: ”Recunosc că nu a fost deloc 11 metri”

Reacţia unui patron din  Liga I după ce a primit un penalty: ”Recunosc că nu a fost deloc 11 metri”

Superliga

Comentarii

Lazlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi Sf. Gheorghe, a recunoscut că echipa sa a primit un penalty gratuit în meciul cu Farul, scor 0-1.

Dioszegi a dat dovadă de maximă sinceritate în momentul în care a recunoscut că echipa sa a primit un penalty nemeritat în partida cu Farul din Cupa României.

Patronul, însă este de părere că arbitrul partidei nu a făcut-o cu rea intenţie. Lovitura de la 11 metri s-a dat după un contact între Larie şi Luckassen.

Hagi, antrenorul Farului, când a văzut decizia arbitrului şi-a pus mâinile în cap şi a protestat vehement.

„Tot respectul meu pentru Gică Hagi. A fost cel mai mare fotbalist al României şi este şi un mare antrenor. Recunosc că are dreptate. Nu a fost deloc 11 metri. Faultul a fost în afara careului. Ăsta este adevărul şi v-am mai spus la început că recunosc.

Însă, decizia arbitrilor nu a fost deloc cu rea intenţie. Oamenii pur şi simplu au greşit. Dar să spui despre Sepsi că este o echipă ajutată de arbitri sau că a fost ajutată în acest meci este totuşi prea mult. Eu nu ştiu ce mai poate acuza domnul Gică Hagi în afară de acel penalty care nu a fost. Fault a fost, dar nu a fost în careu”, a spus Dioszegi pentru Pro Sport.

Lazlo Dioszegi este pro VAR în Liga I

„Eu sunt pentru introducera VAR în România chiar de mâine dacă s-ar putea. Aşa vom scăpa de orice suspiciune. La acest meci domnul Hagi poate să se lege doar de acea fază de 11 metri, dar nu de maniera de arbitraj. Cu ce a mai fost avantajată Sepsi în meci?

Vreau să ştiţi că şi noi recent am avut o fază asemănătoare la Craiova. Am jucat cu formaţia lui Laurenţiu Reghecampf şi am primit o lovitură de la 11 metri împotriva noastră, cea care nu a fost în careu. Dar noi am avut noroc că a apărat portarul nostru”, a încheiat patronul formaţiei Sepsi.

Afla mai multe despre: sepsilazlo dioszegiliga 1 

viewscnt
Articole similare