Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie ciudată a lui Zidane după înfrângerea cu Şahtior. Ce a declarat la conferinţa de presă: "Vinovatul sunt eu"

Reacţie ciudată a lui Zidane după înfrângerea cu Şahtior. Ce a declarat la conferinţa de presă: "Vinovatul sunt eu"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a pierdut primul meci din grupele UEFA Champions League, 2-3, pe teren propriu cu Şahtior Doneţk, după ce ucrainienii au condus cu 3-0. Reacţia lui Zidane de la finalul partidei spune totul despre ce s-a întâmplat miercuri seară la Madrid.

Real Madrid a marcat al treilea gol în minutul 90+2, însă reuşita lui Valverde a fost anulată pe motiv de offside. După partidă, Zidane nu s-a dus direct la conferinţa de presă. Mai exact, tehnicianul francez a vorbit în faţa reporterilor abia după o oră de la finalul partidei. 

"Vinovatul sunt eu! Atunci când ceva nu merge, este clar că nu am făcut ceva bine. Eu mă văd în stare să întorc lucrurile. Jucătorii de asemenea se simt pregătiţi să facă asta. Împreună vom găsi cea mai bună soluţie. Este foarte important să fim liniştiţi. Ceea ce s-a întâmplat astăzi nu e nicicum ceva pozitiv, deci trebuie să schimbăm lucrurile. Eu cred în acest lot de jucători, chiar daca a fost o noapte complicată. Când primeşti trei goluri în prima repriză e clar că îţi lipsesc toate, nu doar atitudinea. A fost un meci slab, o seară urâtă. Soluţia trebuie să o găsesc eu şi o voi găsi!", a declarat Zidane după meci. 

Întrbat despre El Clasico, meci care se joacă în direct la Telekom Sport 1, francezul nu a fost foarte pregătit să răspundă: "Trebuie să analizăm meciul de astăzi şi să ne pregătim pentru ce vine"

Afla mai multe despre: real madridzidane 

viewscnt
Articole similare