Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Madridul e în stare de ŞOC! "Zidane îşi joacă scaunul în El Clasico!" Reacţii agresive ale presei spaniole după umilinţa cu Şahtior

Madridul e în stare de ŞOC! "Zidane îşi joacă scaunul în El Clasico!" Reacţii agresive ale presei spaniole după umilinţa cu Şahtiorgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a pierdut cu Şahtior Doneţk, scor 2-3, în prima etapă din UEFA Champions League. Partida a fost în direct la Telekom Sport.

"Nimic nu mai funcţionează cum trebuie" scrie cotidianul MARCA după Real Madrid - Şahtior 2-3. Chiar dacă rezultatul nu o arată, gruparea blanco a fost condusă la pauză cu 3-0 de o formaţie grav afectată de pandemia de coronavirus la nivel de efectiv.

Madrilenii au dat senzatia că pot reveni după pauză şi chiar au egalat la trei în prelungiri, dar reuşita a fost anulată pentru offside: "Zidane îşi joacă scaunul în El Clasico. El ne-a adus atâtea bucurii, dar tot el ni le confiscă" a reacţionat imediat după meci, Tomas Roncero, unul dintre cei mai importanţi editorialişti spanioli de la AS.

"Cu nivelul arătat de Jovic, Marcelo sau Militao nu se poate ieşi în Europa" scrie MARCA, foarte dur in reacţii, imediat după socul cu Şahtior.

"Opt din ultimele meciuri ale Realului fără Sergio Ramos, şapte înfrângeri şi o singură victorie. Nu mai puţin de 20 de goluri încasate" subliniază jurnalistul Miguel Angel Lara, de la MARCA.

MARCA a iniţiat şi un sondaj imediat după meci. Peste 12 mii de fani şi-au exprimat opinia până la ora redactării acestui articol, iar 62% dintre ei considera ca Zidane îşi joacă postul pe Camp Nou, pentru că "acest Real Madrid nu funcţionează".

Au ieşit chiar şi primele nume de antrenori care aşteaptă o oportunitate să preia Real Madrid. Mauricio Pochettino este în pole position, în timp ce Max Allegri şi Joachim Low sunt celelalte variante.

FC Barcelona şi Real Madrid se vor înfrunta pentru prima dată în acest sezon sâmbătă, 24 octombrie, într-o partidă contând pentru runda a şaptea din La Liga. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare