Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dură a Steluţei Duţă după bronzul de la CE: "E mafie de când mă ştiu!" De ce crede că fost "făcută" chiar de români la competiţia din Sofia

Reacţie dură a Steluţei Duţă după bronzul de la CE: "E mafie de când mă ştiu!" De ce crede că fost "făcută" chiar de români la competiţia din Sofia

Box

Comentarii

Steluţa Duţă (36 de ani) a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene de box feminin de la Sofia (categoria 48 de kilograme), însă se declară total dezamăgită după competiţia din Bulgaria şi spune că doar jocurile de culise au făcut ca ea să nu cucerească un nou titlu european.

Triplă campioană europeană în 2006, 2007 şi 2014, Duţă spune că "mafia din box" a făcut ca ea să se oprească în semifinale şi îi arată cu degetul inclusiv pe reprezentanţii Românei la Campionatul European.

"Eu nu m-am dus acolo cu gândul să iau medalie, ci cu gândul să cuceresc titlul!  Să-mi iau revanşa în faţa gazdei, că acolo s-a ţinut şi acum doi ani, când m-au furat în primul tur, în preliminarii. Anul acesta s-a repetat povestea, m-a furat arbitrajul.

Din partea românilor, chiar ei au fost surpriza. Eu spun de cel care a fost acolo, care a fost supervizor, domnul Sima, care nu ne-a ajutat.



Ne-au vândut la acest Campionat European. Mă aştept din partea românilor să ne facă! M-au făcut cu arbitrajul, doi arbitri m-au dat învingătoare, iar trei au dat egal.

Aici se lucrează cu banul... În ultimul timp, în boxul românesc amator este o mafie foarte mare [...] Am rămas total dezamăgită, nici n-au vorbit cu noi şi eu spun că ei au făcut cărţile acolo, pentru că înainte i s-au cerut nişte bani antrenorului meu de la lot, Adrian Lăcătuş! Şi uite că mai bine că nu a dat bani, pentru că puteau să ne facă şi cu banii luaţi.

Dacă mă lăsau în pace ieşeam campioană europeană!

Este mafie de când mă ştiu, dar m-am abţinut tot timpul, că-mi fac rău. Asta e realizatea. Când ai pe cineva sus, acolo, poţi. Iar noi singuri nu putem să luptăm. Doar prin KO putem câştiga!"
, spune Steluţa Duţă, evident dezamăgită de experienţa din Bulgaria.

Afla mai multe despre: steluta dutamafieboxacuzatii 

viewscnt
Articole similare