Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie neaşteptată dinspre FRF: ”Dacă nu mai vreţi regula U21, să nu mai fie! Abia aştept” | EXCLUSIV

Reacţie neaşteptată dinspre FRF: ”Dacă nu mai vreţi regula U21, să nu mai fie! Abia aştept” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

”Regula U21” continuă să naşte polemici în fotbalul românesc.

Există foarte multe cluburi din Superligă ce susţin că Regula U21 este una inutilă, care doar forţează anumiţi jucători să fie titulari, chiar dacă nu ar avea şi valoarea necesară.

  • În acelaşi timp, poate un alt jucător, mai valoros, rămâne pe banca de rezerve. În plus, echipa nu ar putea fi aceeaşi în Europa, unde Regula U21 nu mai există şi reapar în prim plan jucători mai experimentaţi.

Andrei Vochin: ”Să nu mai fie Regula 21! Abia aştept”

De-a lungul timpului, cele mai vehemente echipe împotriva acestei reguli au fost FCSB şi CFR Cluj, cluburi care şi-ar dori să aibă libertate totală în alcătuirea primului ”11”, fără să mai fie condiţionate în vreun fel.

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, s-a enervat, joi seară, în studiourile Orange Sport, când s-a readus în discuţie Regula U21.

Fostul jurnalist şi-a pierdut răbdarea pe acest subiect şi a declarat că abia aşteaptă ca regula impusă de forul său să fie abolită, pentru a se convinge toată lumea dacă era sau unu utilă.

În acelaşi timp, Andrei Vochin le sugerează tuturor celor care doresc eliminarea regulii să vină la discuţii, cu argumente puternice, pentru a se putea ajunge la decizia unanimă că este cea mai bună decizie pentru fotbalul românesc.

Trebuie dezbatere, trebuie vorbit. Păi ce, mă trezesc dimineaţă şi fac revoluţie în faţă la sediul FRF ca să schimb regula U21. Poate ăia au alte motive pentru care au sunt de acord cu regula U21.

Nu te-ai trezit de dimineaţă că vrei să schimbi regula U21. Fă, nene, lobby. Ai un an la dispoziţie, adu argumente, ia acceptul de la oameni.

Dacă vreţi să nu mai fie regula U21, să nu mai fie. Abia aştept momentul ăla. Abia aştept. Pentru că statisticile pe care le-am făcut înainte regulă, în 2014, au fost clare: două echipe foloseau jucători U21 în limita de acum: Farul şi Universitatea Craiova.

Totul trebuie făcut prin dezbatere. Vino şi vorbeşte cu oamenii. Convinge oamenii. Convinge oamenii că tu ai dreptate. Eu trebuie să conving oamenii cu care lucrez pentru că suntem într-o comunitate”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becaliregula u21andrei vochinrazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare