Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie surprinzătoare a lui Rivaldo, după eliminarea Barcelonei din Liga Campionilor: "E spre binele fotbalului"

Reacţie surprinzătoare a lui Rivaldo, după eliminarea Barcelonei din Liga Campionilor: "E spre binele fotbalului"

FC Barcelona

Comentarii

Fostul mare fotbalist al Barcelonei, Rivaldo, a declarat că eliminarea suferită de formaţia catalană contra echipei AS Roma este "spre binele fotbalului".

Învinşi cu 4-1 pe Camp Nou, în prima manşă, italienii au produs o revenire memorabilă, marţi, pe Olimpico, atunci când s-au impus cu scorul de 3-0 şi s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor graţie golului înscris în deplasare.

La rândul ei, cealaltă mare echipă a Spaniei, Real Madrid, a fost la un pas să fie eliminată, miercuri, când Juventus a revenit după înfrângerea categorică suferită în tur, 3-0, la Torino, şi a condus cu un scor similar până spre final. Un penalty acordat în prelungiri şi transformat de Cristiano Ronaldo a risipit, însă, speranţele italienilor.

Rivaldo a mărturisit că a fost dezamăgit de eliminarea Barcelonei, dar a precizat că jocul are de câştigat în urma unor meciuri precum cele de marţi şi miercuri.

"A fost foarte interesant ce s-a întâmplat. Pentru că am jucat acolo şi sunt fan Barcelona, sunt supărat pentru ce s-a întâmplat. Dar trebuie să înţelegem că asta denotă pregătire din partea celorlalte echipe şi că fotbalul nu mai înseamnă doar Barcelona şi Real Madrid.

Real Madrid a fost aproape să fie eliminată. Este spre binele fotbalului, dar şi al cluburilor, care îşi dau seama că nu sunt inferioare Barcelonei şi Realului. După meciurile făcute de Juve şi Roma, vreau să zic că nimeni nu mai poate spune că Real Madrid e deja câştigătoarea Ligii Campionilor", a spus Rivaldo, potrivit AS.

AS Roma va întâlni Liverpool în semifinale, în timp ce Real Madrid va înfrunta campioana Germaniei, Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: rivaldobarcelonaliga campionilor 

viewscnt
Articole similare