Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie vehementă a soţiei lui Szczesny după ce portarul a fost criticat pentru autogolul din partida cu Slovacia: ”Nu înţeleg cine scrie aceste lucruri oribile”

Reacţie vehementă a soţiei lui Szczesny după ce portarul a fost criticat pentru autogolul din partida cu Slovacia: ”Nu înţeleg cine scrie aceste lucruri oribile”

EURO 2020

Comentarii

Marina Luczenko, soţia portarului lui Juventus, Wojchiech Szczesny, l-a apărat pe partenerul său, după toate critcile primite în urma autogolului marcat în partida cu Slovacia.

Polonia a pierdut surprinzător primul meci de la Euro, în faţa Slovaciei, cu scorul de 2-1. Atunci, scorul a fost deschis de slovaci, printr-un autogol al lui Szczesny, care a înscris din greşeală, cu spatele, după ce un şut al slovacilor lovise bara, înainte de al lovi pe el.

Portarul lui Juventus a fost criticat dur pentru momentul aproape comic care i-a costat pe polonezi, iar soţia sa i-a sărit în apărare.

Reacţie vehementă a soţiei lui Szczesny după ce portarul a fost criticat pentru autogolul din partida cu Slovacia

”Sunt mândră de echipa noastră. Au luptat şi au dat totul. Emoţiile au fost uriaşe. Sunt mândră de iubitul meu soţ Wojciech Szczesny. Pentru noi este mereu un învingător, orice se întâmplă pe teren. Ştiu cât de mult munceşte.

Sunt mândră că încerci întotdeauna să reprezinţi cu mândrie ţara noastră. Nu înţeleg cine scrie aceste lucruri oribile”, a spus Marina Luczenko, printr-o postare pe Instagram.

Slovacia era, cel puţin pe hârtie, adevsarul cel mai accesibil din grupa polonezilor, astfel că naţionala lui Lewandowski va fi nevoită să obţină puncte în faţa Spaniei şi Suediei, pentru a avea şansa de a se califica mai departe.

Afla mai multe despre: euro 2020wojchiech szczesnypoloniapolonia slovaciamarina luczenko 

viewscnt
Articole similare