Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţiile antrenorilor după Petrolul - Poli Iaşi 2-0. Costel Enache recunoaşte: "Nu suntem pregătiţi pentru promovare"

Reacţiile antrenorilor după Petrolul - Poli Iaşi 2-0. Costel Enache recunoaşte: "Nu suntem pregătiţi pentru promovare"

Liga 2

Comentarii

Petrolul a dat primul gol în noul sezon după 75 de minute cu retrogradata din Liga I, Poli Iaşi. Şaim Tudor a deschis scorul, iar Bratu a stabilit scorul final la debutul lui Nicolae Constantin pe banca Petrolului. Ploieştenii plecă din nou cu ambiţii de promovare după ce anul trecut au ratat şi accederea în play-off.

"Într-o conjunctură norocoasă puteam pleca şi noi cu un punct, dar nu chiar meritat, pentru că adversarul a avut mai multe ocazii decât noi. Avem jucători tineri, fără experientă, am început tarziu pregătirea şi lucrul acesta se vede pe final de meci. Avem 3-4 jucători cu experientă. Şi ei veniti in leasing, in rate, acum o saptamana, doua, trei. Avem 5 saptamani de pregatire si ne-a fost greu să omogenizam sau să uniformizam măcar echipa. Nu vreau să vând iluzii. Nu suntem o echipă pregătită pentru promovare sub nicio forma" , a declarat antrenorul lui Poli Iaşi, Costel Enache.

"Am încercat să mă îndepărtez de toate discutiile astea si să mă concentrez pe ce avem de facut la antrenament. Am venit aici să ne batem la promovare. Important e că am inceput bine, luam fiecare meci in parte, speram să obitnem cat mai multe puncte, să fim in primele 6 si apoi se va da bătălia finală" , a spus antrenorul Petrolului, Nicolae Constantin.


 

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare