Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a aflat câţi bani trebuie să plătească pentru Nkunku. RB Leipzig le-a transmis "Galacticilor" suma pe care trebuie să o achite pentru francez

Real Madrid a aflat câţi bani trebuie să plătească pentru Nkunku. RB Leipzig le-a transmis "Galacticilor" suma pe care trebuie să o achite pentru francez

Transferuri

Comentarii

Real Madrid este interesată să îl achiziţioneze pe Nkunku, iar RB Leipzig le-a transmis "Galacticilor" suma pe care trebuie să o achite pentru francez.

Real Madrid este aproape să îl cumpere pe Nkunku

Zinedine Zidane caută un înlocuitor pentru Luka Modric (35 de ani), care are viitorul incert la Real Madrid şi ar putea pleca curând de la echipă. Jucătorul croat nu mai are performanţele din trecut, iar antrenorul francez este în căutarea unui fotbalist care să îi ia locul fostului balon de aur.

Zidane vrea un fotbalist box-to-box şi îl are în vizor pe Nkunku, mijlocaşul francez care evoluează pentru RB Leipzig. Zizou şi-a arătat deja intenţia de a-l achiziţiona pe jucătorul echipei germane, iar Leipzig a răspuns deja cu suma pe care aceştia o vor în schimbul lui Nkunku.

Leipzig cere aproximativ 30 milioane de euro pentru fotbalistul francez, sumă pe care Real Madrid ar putea să o acopere cu uşurinţă.

Fostul jucător al celor de la PSG, are 23 de ani şi a venit la gruparea antrenată de Julian Nagelsmann în 2019. De atunci, Nkunku a reuşit să marcheze 8 goluri şi a oferit 20 de pase de gol, în cele 60 de partide, pentru RB Leipzig.

Zinedine Zidane îi mai are pe lista de achiziţii pe Mbappe, Haaland şi Eduardo Camavinga, însă mai întâi Real trebuie să rezolve câteva probleme financiare şi să scape de câţiva fotbalişti care nu reprezintă o soluţie pentru Madrileni. Bale este unul dintre jucătorii de care Zidane vrea să scape, deoarece acesta are un salariu de aproximativ 728.000 de euro pe săptămână.

Nkunku reprezintă o variantă foarte bună pentru Real şi una destul de ieftină, pe care ar putea să o achiziţioneze acum, în luna ianuarie. Jucătorul francez este evaluat la 33 milioane de euro, conform transfermarkt.

 

 

Afla mai multe despre: real madrid rb leipzig nkunku zinedine zidane 

viewscnt
Articole similare