Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a anunţat transferul lui Achraf Hakimi la Inter: "Clubul îi mulţumeşte pentru dăruire şi îi urează toate cele bune în noul capitol"

Real Madrid a anunţat transferul lui Achraf Hakimi la Inter: "Clubul îi mulţumeşte pentru dăruire şi îi urează toate cele bune în noul capitol"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a confirmat, joi, transferul fundaşului dreapta marocan Achraf Hakimi la Internazionale Milano.

"Real Madrid şi Inter Milano au ajuns la un acord pentru transferul lui Achraf Hakimi. Clubul îi mulţumeşte pentru atâţia ani de dăruire şi comportament exemplar, de când s-a alăturat academiei noastre, în 2006, şi îi urează toate cele bune în noul capitol", se precizează în comunicat.

Inter plăteşte 40 de milioane de euro pentru transferul lui Achraf Hakimi, însă afacerea ar putea ajunge la 45 de milioane de euro, în funcţie de performanţele internaţionalului marocan la gruparea de pe San Siro.

Real Madrid a păstrat o opţiune pentru readucerea lui Achraf Hakimi

Actualul lider din LaLiga a păstrat însă o opţiune prin care îl poate readuce pe Achraf Hakimi. Real Madrid va avea întâietate la transferul lui Hakimi, putând să egaleze orice ofertă pe care o va primi Inter, în viitor.

Bayern Munchen şi Manchester United au mai fost interesate de transferul lui Achraf.

În vârstă de 21 de ani, Achraf a avut cifre impresionante pentru Borussia Dortmund, în acest sezon. 45 de meciuri, nouă goluri şi zece pase decisive a strâns fotbalistul marocan.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare