Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a câştigat duelul cu FC Barcelona pentru un jucător. Fotbalistul a semnat deja contractul

Real Madrid a câştigat duelul cu FC Barcelona pentru un jucător. Fotbalistul a semnat deja contractul

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a reuşit să-l transfere pe tânărul jucător Manu Fernández Trigo, jucător dorit şi de FC Barcelona

Lateralul în vârstă de 16 ani era dorit cu insistenţă şi de marea rivală, FC Barcelona. Conform presei iberice, Real Madrid a avut în cele din urmă câştig de cauză, iar tânărul Manu Fernández Trigo este noul jucător al echipei blanco.

El se va alătura formaţiei madrilene în iarnă, dar va juca pentru echipa a treia a clubului, care reprezintă Real Madrid în UEFA Youth League. Ulterior, va face pasul spre Real Madrid Castilla.

Real Madrid a înscris un necunoscut pe lista A pentru Champions League

Zinedine Zidane a trimis o listă de 22 jucători de câmp şi trei portari pentru UEFA Champions League. Există însă şi un nume de la Real Madrid Castilla care figurează pe lista A şi care pare cu adevărat surprinzător. Cum a ajuns Hugo Duro pe lista A?

Jucătorul este cedat de Getafe la Real Madrid, şi nu are trei ani la gruparea blanco. Zinedine Zidane a fost cumva constrâns să-l treacă astfel pe lista A, în timp ce pentru lista B a ales următorii jucători: Altube, Luis López, Víctor Chust, Miguel Gutiérrez, Sergio Santos, Marvin, Sergio Arribas, Antonio Blanco, Carlos Dotor şi Juan Latasa.

Cotat la 1.8 milioane de euro, Hugo Duro este atacant şi s-a născut chiar în Getafe. Poate evolua în oricare dintre cele trei poziţii din linia ofensivă, iar pentru Getafe el a evoluat în 32 de meciuri şi a marcat un gol, oferind patru pase decisive.

Afla mai multe despre: real madridmanu fernandez trigo 

viewscnt
Articole similare