Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a câştigat partida cu Celta Vigo. Remiză în derby-ul dintre Betis şi FC Sevilla VIDEO

Real Madrid a câştigat partida cu Celta Vigo. Remiză în derby-ul dintre Betis şi FC Sevilla VIDEO

La Liga

Comentarii

Real Madrid a reuşit să câştige în faţa Celtei, în timp ce în derby-ul Andaluciei, Betis şi FC Sevilla au terminat la egalitate.

Real Madrid a început noul an cu o victorie. Echipa lui Zidane a fost foarte aproape să primească gol după cinci minute de joc scurse din partida cu Celta, dar Nacho s-a opus. În aceeaşi fază, madrilenii au scăpat pe contraatac şi au deschis scorul. Asensio a centrat la reuşita lui Lucas Vazquez. Rolurile s-au inversat în actul secund. Vazquez l-a servit excelent pe Asensio, iar Real - Celta s-a încheiat 2 la 0. 

Betis şi Sevilla au remizat în al 50-lea derby al Andalusiei care s-a disputat pe Estadio Benito Villamarin. Oaspeţii au marcat primii, imediat după pauză. Suso a înscris pentru a doua oară în acest sezon. După nici cinci minute, Diego Carlos a faultat în propriul careu, iar Betis a obţinut o lovitură de la 11 metri. Canales a restabilit egalitatea de la punctul cu var. Echipa lui Pellegrini a mai primit un penalty, obţinut de Fekir. Tot francezul a l-a executat, dar Bono a fost pe fază şi Betis - Sevilla s-a încheiat 1 la 1.

Villarreal a obţinut prima victorie pe teren propriu după două luni. Submarinul galben a deschis scorul împotriva lui Levante încă din minutul 19, prin Fer Nino. Pe contraatac, gazdele au mai lovit o dată în actul secund. Gerard Moreno s-a descurcat excelent şi l-a învins şi el pe Fernandez.Oaspeţii au început să spere după reuşita lui Sergio Leon, dar nu au mai avut forţă pentru încă un gol. Villarreal s-a impus cu 2 la 1 şi a urcat pe loc de Champions League.

Valladolid a ieşit din zona retrogradării, după ce s-a impus pe terenul lui Getafe. Weismann a deschis scorul în finalul primei părţi pentru formaţia patronată de Ronaldo. La reluare, Jota putea dubla avantajul oaspeţilor, dar Yanez a avut o paradă de senzaţie. Nu a mai contat - Valladolid a rezistat asaltului de final al gazdelor şi s-a impus cu 1-0.

Afla mai multe despre: rezumate la liga 

viewscnt
Articole similare