Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a ratat un super transfer: "Da, cluburile s-au înţeles. Dar..." Explicaţia starului care a semnat cu un alt gigant

Real Madrid a ratat un super transfer: "Da, cluburile s-au înţeles. Dar..." Explicaţia starului care a semnat cu un alt gigant

Real Madrid

Comentarii

Donny Van de Beek a plecat de la Ajax şi a semnat cu Manchester United. Olandezul a recunoscut însă că a fost la un pas de un transfer la o altă echipă.

Pandemia a afectat mutarea lui Donny van de Beek de la Ajax la Real Madrid. Presa internaţională a notat că olandezul a bătut palma cu Real Madrid încă din iarnă.

Între timp, pandemia de coronavirus a schimbat apele, iar Donny Van de Beek nu a mai ajuns pe Santiago Bernabeu ci pe Old Trafford: "După cum ştiţi, transferul meu la Real Madrid era perfectat. Cele două cluburi aveau un acord, dar dintr-un anumit motiv, el nu s-a mai concretizat. Real Madrid s-a retras din afacere. Iniţial, am fost supărat. M-am întrebat dacă se va mai ivi o astfel de oportunitate" a dezvăluit noul transfer al lui Manchester United.

Oportunitatea a venit pentru Donny, dar de la un alt club mare. Englezii şi-au asigurat semnătura sa profitând de faptul că pandemia a obligat Real Madrid să nu mai onoreze tranzacţia care s-ar fi ridicat la 55 de milioane de euro.


Van de Beek este un produs al celor de la Ajax şi a debutat în prima echipă a "lăncielor" în 2015. A jucat finala UEFA Europa League în 2017, chiar împotriva lui Manchester United, iar în 2019 a fost unul dintre jucătorii de bază de la Ajax, echipă care a ajuns până în semifinalele UEFA Champions League, fiind la un pas de marea finală.

În total, mijlocaşul a jucat 175 de meciuri, a marcat 41 de goluri şi a oferit 34 de assist-uri.

Afla mai multe despre: donny van de beekreal madridmanchester united 

viewscnt
Articole similare