Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid acuză arbitrajul din El Clasico: "Arbitrul şi sistemul VAR n-au văzut două penalty-uri"

Real Madrid acuză arbitrajul din El Clasico: "Arbitrul şi sistemul VAR n-au văzut două penalty-uri"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid acuză arbitrajul din meciul cu FC Barcelona, meci în care galacticii consideră că ar fi trebuit să primească două penalty-uri.

"Nici arbitrul, nici sistemul VAR n-au văzut două penalty-uri la Varane", titrează site-ul oficial al grupării de pe Santiago Bernabeu.

"Raphael Varane a fost implicat în două momente controversate în Clasicul de pe Camp Nou. Francezul putea să aibă două penalty-uri în prima repriză, dar Hernandez Hernandez nu le-a acordat. În minutul 17, jucătorul <<madridista>> s-a dus în careu la un corner înainte ca Lenglet să îl calce pe coapsă în suprafaţa de pedeapsă, dar nici arbitrul şi nici VAR-ul (cu De Burgos Begoetxea la comanda) nu au văzut penalty.

Două minute mai târziu, ca urmare a unui alt corner, fundaşul central a fost tras de tricou de Ivan Rakitic şi a căzut în careu. Totuşi, încă o dată, nici arbitrul şi nici sistemul VAR nu au decis să acorde penalty", se precizează în comunicat.

Cei de la Real Madrid consideră că meritau cele trei puncte: "0-0: Real Madrid merita să câştige El Clasico", scrie, de asemenea, site-ul galacticilor.

Primul penalty cerut de Real Madrid

Al doilea penalty cerut de Real Madrid

FC Barcelona şi Real Madrid, remiză în El Clasico

FC Barcelona şi Real Madrid au terminat la egalitate, scor 0-0, miercuri, pe Camp Nou, într-un meci restanţă din etapa a X-a a campionatuljui spaniol de fotbal La Liga.

Este primul 0-0 înregistrat în El Clasico din 2002.

În urma acestui rezultat, ambele echipe sunt umăr la umăr în fruntea clasamentului LaLiga, cu câte 36 de puncte. FC Sevilla ocupă locul 3, cu 31 de puncte.

El Clasico a fost programat iniţial la 26 octombrie, dar a fost amânat din cauza violenţelor din Barcelona, izbucnite după condamnarea la închisoare a unor lideri catalani separatişti.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare