Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, datorii fără precedent! Costuri incredibile şi un risc uriaş asumat de preşedinte

Real Madrid, datorii fără precedent! Costuri incredibile şi un risc uriaş asumat de preşedinte

Real Madrid

Comentarii

Preşedintele clubului Real Madrid o poate conduce pe actuala campioană a Europei spre colaps financiar. Riscul pe care şi-l asumă Perez este uriaş, dar reuşita proiectului poate genera venituri impresionante.

Florentino Perez a calculat costurile pentru noul stadion Santiago Bernabeu la incredibila sumă de 575 de milioane de euro! Proiectul fabulos pregătit de oficialul blanco, poate genera în schimb venituri de 150 de milioane de euro pe an.

Şeful de pe Bernabeu se va împrumuta la bănci pe 35 de ani, urmând a plăti aproximativ 25 de milioane de euro pe an din datorie. Riscul este mare, dar proiectul său arată fabulos. În plus, Perez a obţinut acceptul abonaţilor de la Real Madrid pentru a face toate aceste demersuri. La cea mai recentă Adunare Generală, conducătorul de pe Bernabeu şi-a expus proiectul şi motivele pentru care crede că investiţia în noul stadion este benefică. Un procent incredibil de 92% dintre cei aproape 2000 abonaţi care s-au putut exprima, i-au acordat votul de încredere lui Perez. Dar Real Madrid are 93.606, astfel că anumiţi ”socios” au cerut ca toti abonaţii să se poată exprima prin vot asupra noului proiect.

”Este una dintre cele mai mari provocări din cariera mea. Şi mi-o asum cu toată responsabilitatea. Pentru că acest proiect va deveni parte a istoriei noastre grandioase” a spus Florentino în faţa suporterilor.

Bernabeul Secolului XXI aşa cum l-a denumit Florentino ar fi trebuit să coste doar 400 de milioane de euro. Cel puţin asta susţinea Perez în 2009, atunci când a revenit la conducerea Realului.

Preşedintele crede că restaurarea stadionului, modernizarea sa şi transformarea în cea mai atractivă arenă a lumii va fi o reuşită de proporţii. Bernabeul va avea un hotel exclusivist, un parc tematic, va fi complet acoperit şi va avea zone de shopping, muzee şi cafenele.

Aşa va arăta noul Estadio Santiago Bernabeu

 

 

Afla mai multe despre: florentino perezdatoriireal madridstadionsantiago bernabeuproiect 

viewscnt
Articole similare