Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid e dezlănţuită pe piaţa transferurilor. După Hazard, Perez dă o nouă lovitură şi îi aduce lui Zidane un alt jucător de clasă mondială

Real Madrid e dezlănţuită pe piaţa transferurilor. După Hazard, Perez dă o nouă lovitură şi îi aduce lui Zidane un alt jucător de clasă mondialăgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Eden Hazard, însă presa din Spania anunţă că Florentino Perez va continua să aducă jucători în această vară.

Deşi suma de transfer a lui Hazard poate ajunge la 165 de milioane de euro, cu tot cu bonusurile de performanţă, Real Madrid are planuri mari şi urmăreşte să transfere un nou mijlocaş în vara acestui an.

Florentino Perez a avut două variante pentru postul de mijlocaş central: Paul Pogba şi Christian Eriksen. Însă Manchester United nu vrea deloc să lase la preţ şi insistă pentru suma de 190 de milioane de euro pe care a cerut-o în schimbul francezului.

În cazul lui Eriksen, lucrurile sunt mult mai simple. Contractul danezului cu Tottenham expiră în 2020, astfel că oficialii lui Spurs sunt dispuşi să negocieze, astfel încât să nu-l piardă gratis, în vara anului următor, pe Eriksen.

Real Madrid, aproape de o nouă lovitură

113 milioane de euro este suma cerută de Tottenham pentru a renunţa la Christian Eriksen în actuala perioadă de transferuri. Conform presei din Spania, mijlocaşul danez a avut deja o primă întâlnire cu Florentino Perez, iar acum Eriksen a început deja căutările pentru viitoarea sa casă din Madrid.

Afla mai multe despre: perezreal madridzidane 

viewscnt
Articole similare