Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid îl caută pe ”noul Toni Kroos” în Bundesliga. Variantele pe care le monitorizează Zidane

Real Madrid îl caută pe ”noul Toni Kroos” în Bundesliga. Variantele pe care le monitorizează Zidane

Real Madrid

Comentarii

Conform OKDiario, Real Madrid monitorizează o serie de jucători tineri şi de perspectivă din Bundesliga, pentru a acoperi eventuala plecare a lui Toni Kroos.

Toni Kroos a împlinit 30 de ani şi ar putea fi în faţa ultimului său sezon la Real Madrid. Spaniolii anunţă că germanul se gândeşte să plece, iar Real Madrid nu s-ar opune unei eventuale despărţiri. Ba chiar, Los Blancos i-ar facilita mutarea, din respect pentru serviciile aduse clubului din 2014 până în prezent.

Ca urmare, Real Madrid monitorizează deja câteva piste pentru a-l înlocui pe german. Şi ce variantă mai bună pot găsi ”albii” decât una din Bundesliga?

Real Madrid îl caută pe ”noul Toni Kroos” în Bundesliga

Sursa citată scrie că Paul Pogba rămâne principala ţintă a madrilenilor, indiferent dacă Toni Kroos va pleca sau nu de la Real Madrid.

Dar, există o serie de jucători pe care scouterii clubului madrilen îi monitorizează în campionatul german, competiţie transmisă în direct de Telekom Sport.

Unul dintre jucătorii monitorizaţi este Florian Neuhas (23 de ani, Borussia Mönchengladbach). Alte nume pe care Los Blancos îi urmăresc sunt Arne Maier (21 de ani, Hertha Berlin), Maximilian Eggestein (23 de ani, Werder Bremen), Dennis Geiger (21 de ani, TSG Hoffenheim), Adrian Fein (21 de ani, Hamburg) şi Suat Serdar (21 de ani, Schalke 04).

Afla mai multe despre: toni kroosbundesliga 

viewscnt
Articole similare