Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid îşi vinde un "galactic" la o rivală din Spania! Suma cerută de Florentino Perez

Real Madrid îşi vinde un "galactic" la o rivală din Spania! Suma cerută de Florentino Perez

Real Madrid

Comentarii

Cu doar câteva zile înainte de încheiera perioadei de transferuri, Real Madrid negociază vânzarea unui jucător care nu mai intră în planurile lui Zinedine Zidane.

Julien Lopetegui, fostul selecţioner al Spaniei şi totodată fostul antrenor de la Real Madrid, îl doreşte la Sevilla pe Mariano Diaz (26 de ani). Problema pentru clubul andaluz este că Florentino Perez îşi doreşte să obţină 30 de milioane de euro pentru atacantul care reprezentină Republica Dominicană. 

Presa din Spania scrie că Sevilla ar putea să plătească această sumă de transfer doar dacă este împărţită pe mai multe sezoane. Totodată, Lopetegui trebuie să îl convingă pe Diaz să vină la Sevilla, însă acest lucru va fi uşor de făcut, din moment ce Zidane nu mai contează pe el. Real îi are în atac pe Karim Benzema şi Luka Jovic. 

Cotat la 20 de milioane de euro, Diaz a fost crescut de Real şi vândut în 2017 la Lyon. După un sezon foarte bun în Franţa, Real l-a răscumpărat pe Diaz, însă acesta, având probleme şi cu accidentările, nu a mai avut aceleaşi prestaţii. În sezonul trecut el a marcat doar patru goluri în tricoul grupării Merengue. 

Afla mai multe despre: real madridmariano diazsevilla 

viewscnt
Articole similare