Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid l-a ofertat pe Harry Kane. Cum arată propunerea blanco şi de ce a refuzat-o Tottenham

Real Madrid l-a ofertat pe Harry Kane. Cum arată propunerea blanco şi de ce a refuzat-o Tottenham

Real Madrid

Comentarii

Conform site-ului Fichajes.net, Real Madrid l-a ofertat pe starul lui Tottenham, Harry Kane.

 Din informaţiile sursei citate, gruparea blanco a oferit 60 de milioane de euro, plus Gareth Bale şi James Rodriguez, o tranzacţie refuzată de Tottenham, care ar fi dorit o sumă mai mare de bani.

Propunerea, deşi una tentantă pentru managerul Jose Mourinho, a fost respinsă de oficialii clubului. Aceştia ar fi dorit fie o sumă mai mare de bani (aproximativ 120 de milioane de euro), fie includerea în tranzacţie a încă unui jucător, cel mai probabil, Luka Jovic.

Colegii săi nu vor să-l vadă pe Harry Kane într-un alt tricou

Lucas Moura, coechipierul lui Kane de la Tottenham, şi-a exprimat convingerea că starul lui Spurs va rămâne la gruparea antrenată de Jose Mourinho:

”Este dificil să vorbim despre Harry Kane şi viitorul său, pentru că până la urmă, este vorba despre o decizie personală a sa. Eu nu pot decide, dar sunt ferm convins că Tottenham primeşte oferte pentru el. Vreau doar să precizez că Harry Kane este foarte important pentru noi şi nu este deloc uşor să găseşti un alt jucător de valoarea lui, sau măcar apropiat de valoarea lui” a mărturisit brazilianul, pentru Sky Sports.

Kane, în vârstă de 26 de ani, a semnat un contract pe şase sezoane cu Spurs în iunie 2018.

Luna trecută, el a spus că nu va rămâne la Tottenham doar de "dragul de a rămâne", iar presa a scris că preşedintele Daniel Levy ar fi de acord să-l lase să plece însă pentru 200 de milioane de lire sterline.

Afla mai multe despre: harry kane 

viewscnt
Articole similare