Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid n-a terminat transferurile! Fundaşul dorit de toată Europa, în discuţii avansate cu gruparea blanco

Real Madrid n-a terminat transferurile! Fundaşul dorit de toată Europa, în discuţii avansate cu gruparea blanco

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid are o campanie plină de achiziţii, dar Florentino Perez pregăteşte o nouă mutare spectaculoasă.

Fundaşul central portughez Ruben Dias ar putea juca din sezonul viitor la Real Madrid. Fundaşul care a trezit interesul unor echipe ca Manchester City, Manchester United, FC Barcelona, Juventus sau Arsenal ar fi în discuţii avansate cu Real Madrid, susţine presa iberică.

Rúben Dias joacă la Benfica, iar Real Madrid l-ar putea include pe Raul de Tomas în afacere. Vârful cotat la 20 de milioane de euro este dorit cu insistenţă pe Da Luz.

Real Madrid l-a transformat pe Dias într-un obiectiv pentru că există şanse bune ca Nacho Fernandez să plece în această vară. Spaniolul are oferte tentante şi ar fi dispus să plece de pe Bernabeu pentru a căuta protagonism şi a nu ieşi din circuitul primei reprezentative.

Nici Jesus Vallejo, căpitanul naţionalei de tineret a Spaniei nu este tocmai sigur de poziţia sa. Zidane se gândeşte să-l împrumute pentru un sezon, iar Eintracht Frankfurt şi Valencia sunt echipele cele mai interesate de el.

Astfel, madrilenii au dechis pista Rúben Dias, un fotbalist pe care îl place inclusiv antrenorul francez, Zinedine Zidane. În vârstă de 22 de ani, Dias măsoară 1.87 de centimetri şi este cotat la 32 de milioane de euro de site-ul de specialitate, Transfermatkt. Este impresariat de Jorge Mendes, iar sezonul trecut  a jucat 55 de meciuri pentru Benfica marcând 4 goluri. Totodată, Rúben Dias a fost o piesă esenţială în naţionala lusitană care a câştigat prima ediţie a Ligii Naţiunilor. 

Afla mai multe despre: real madridruben dias 

viewscnt
Articole similare