Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Real Madrid poate fi mai bună fără mine!" Declaraţia surprinzătoare a lui Zidane înainte de partida decisivă cu Villareal

"Real Madrid poate fi mai bună fără mine!" Declaraţia surprinzătoare a lui Zidane înainte de partida decisivă cu Villareal

Real Madrid

Comentarii

Zidane nu a dorit să dezvăluie dacă va mai fi sau nu antrenorul lui Real Madrid din sezonul următor.

Echipa lui Zidane ocupă locul secund în la Liga, cu 83 de puncte, fiind la 2 puncte în spatele liderului Atletico Madrid. În ultima etapa din campionat, Real Madrid are nevoie de victorie cu Villareal pentru a spera la campionat, iar baietii lui Simeone trebuie să se încurce cu Valladolid.

De mai multe zile, în presă au apărut zvonuri că antrenorul francez ar pleca de la Real Madrid. Jurnaliştii spanioli l-au întrebat despre acest subiect, dar el a pus accentul pe meciul de sâmbătă. 

"Nu contează dacă voi fi aici anul viitor, numai meciul de mâine contează. Va fi o partidă dificilă şi vom vedea dacă vom avea un sezon de 9.5 sau de 10. Dacă poate fi Real Madrid mai buna fără mine? Da, sigur. Sunt aici de 20 de ani. Este cel mai bun lucru care mi s-a întampla, încă putem câstiga acest campionat", a declarat Zinedine Zidane la conferinta de presa premergatoare meciului cu Villarreal.

Zidane a vorbit şi despre revenirea lui Karim Benzema la naţionala Franţei. 

"Nu am avut niciun amestec, dar sunt foarte fericit că s-a întors Karim. A fost ceea ce şi-a dorit. A facut întotdeauna lucruri senzaţionale pe teren", a dezvaluit Zidane. 

Zidane mai are contract cu Real Madrid până în vara viitoare, dar al doilea mandat al lui la echipă se poate termina după meciul cu Villareal. 

Afla mai multe despre: zidane 

viewscnt
Articole similare