Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid pregăteşte o ofertă "stratosferică" pentru Harry Kane, anunţă presa engleză. Bale, inclus în afacere

Real Madrid pregăteşte o ofertă "stratosferică" pentru Harry Kane, anunţă presa engleză. Bale, inclus în afacere

Real Madrid

Comentarii

Presa engleză anunţă că oficialii clubului Real Madrid sunt decişi să ofere 150 de milioane de euro şi pe Gareth Bale la schimb pentru aducerea înlocuitorului lui Cristiano Ronaldo.

Este vorba despre atacantul echipei Tottenham, Harry Kane, care este golgheterul la zi al Cupei Mondiale, cu şase goluri. Internaţionalul englez a fost, de altfel, cel mai bun marcator al anului 2017, cu 56 de goluri înscrise în 50 de apariţii.

"Real Madrid este dispusă să facă o ofertă stratosferică pentru a-şi asigura serviciile lui Harry Kane", notează The Sun, care precizează că Gareth Bale, adus tot de la Tottenham în 2013, pentru aproximativ 100 de milioane de euro, ar urma să fie inclus în afacere. Pe lângă Bale, spaniolii pun pe masă încă 150 de milioane de euro.

Chiar şi aşa, Real Madrid va avea o misiune dificilă. Este binecunoscut stilul de negociere al preşedintelui lui Tottenham, Daniel Levy. În plus, Harry Kane, care va împlini 25 de ani la sfârşitul lui iulie, a semnat înaintea Cupei Mondiale un nou contract cu Tottenham, valabil până în 2024.

Varianta aducerii lui Kane apare, aşadar, după anunţul făcut de Real Madrid cu privire la Neymar. Spaniolii insistă că nu au făcut nicio ofertă pentru aducerea brazilianului şi că nici nu au de gând să încerce să-l aducă pe fostul atacant al Barcelonei, în viitorul apropiat.

 

Afla mai multe despre: balereal madridkane 

viewscnt
Articole similare