Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid refuză transferul unui GALACTIC cotat la 160 de milioane de euro. Anunţul momentului din Spania

Real Madrid refuză transferul unui GALACTIC cotat la 160 de milioane de euro. Anunţul momentului din Spania

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid nu va face nicio ofertă pentru transferul lui Raheem Sterling de la Manchester City.

Deşi în ultima vreme s-a vehiculat că Real Madrid va face o ofertă pentru a-l transfera pe Raheem Sterling de la Manchester City, se pare că această informaţie a fost dezminţită de surse din cadrul clubului.

Real Madrid nu va face o ofertă pentru transferul lui Raheem Sterling de la Manchester City

Englezii au scris recent de faptul că Real Madrid vrea să profite de instabilitatea de la Manchester City şi de decizia UEFA de a elimina echipa lui Guardiola din UEFA Champions League. Prin urmare, Los Blancos ar fi fost interesaţi să-l cumpere pe Raheem Sterling, fotbalist cotat în acest moment la 160 de milioane de euro.

Conform presei spaniole, surse din cadrul clubului madrilen au negat vehement interesul pentru starul englez. Aceştia au dezvăluit că suma de 180 de milioane de euro solicitată se pare de Manchester City nu va fi luată în calcul de gruparea blanco decât pentru transferul unui singur fotbalist: Kylian Mbappe Lotin de la Paris Saint Germain.

În plus, Madridul nu vede util transferul lui Sterling, în condiţiile în care, pe Santiago Bernabeu se pune preţ pe viitorul unor fotbalişti foarte tineri precum Rodrgyo Goes, Vinicius, Reinier sau Kubo.

Sterling are 20 de goluri în 35 de meciuri în actuala stagiune. El a fost transferat de Manchester City pentru 63 de milioane de euro de la FC Liverpool. 

Afla mai multe despre: real madridraheem sterling 

viewscnt
Articole similare