Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid renunţă la un star şi dă un munte de bani în schimbul unui puşti de 18 ani! Zidane, în culmea fericirii

Real Madrid renunţă la un star şi dă un munte de bani în schimbul unui puşti de 18 ani! Zidane, în culmea fericirii

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane (47 de ani) are o mare dorinţă la Real Madrid. "Zizou" îl vrea pe puştiul Gabriel Martinelli (18 ani), brazilianul lui Arsenal, care a impresionat în apariţiile sale la echipa mare a clubului. Antrenorul Realului e gata să dea la schimb un fotbalist de 40 de milioane de euro de pe "Santiago Bernabeu".

După ce a fost refuzat de FC Barcelona şi Manchester United, Martinelli a ajuns la Arsenal şi a dat 10 goluri în 26 meciuri jucate la echipa mare a tunarilor, la doar 18 ani, iar acum Real Madrid e gata de o mutare îndrăzneaţă pe piaţa transferurilor. Trupa lui Florentino Perez e gata să-l cedeze definitiv pe Dani Ceballos (23 de ani), un fotbalist cotat la 40 de milioane de euro în acest moment, împrumutat deja la Arsenal. În plus, Realul ar fi gata să ofere şi o sumă de bani, care s-ar ridica la peste 70 de milioane de euro.

Gabriel Martinelli e unul dintre talentele cu potenţial mare de creştere în umrătorii ani. Înainte de a semna cu Arsenal, brazilianul a fost în probe la FC Barcelona şi Manchester United, dar cele două mari cluburi l-au refuzat pe puşti. Acum, Real Madrid poate da lovitura cu el, după ce a impresionat în primele sale apariţii pe scena fotbalului mare, la Arsenal.

De asemenea, presa internaţională scrie că şi PSG, marea forţă din capitala Franţei, se gândeşte să facă o ofertă de transfer a lui Gabriel Martinelli. Născut în 2001, Martinelli a ajuns la Arsenal după ce londonezii au plătit mai puţin de şapte milioane de euro brazilienilor de la Ituano.



În ceea ce-l priveşte pe Dani Ceballos, mijlocaşul spaniol a fost împrumutat de Real Madrid la Arsenal la începutul sezonului, dar acum acesta ar putea rămâne definitiv în Anglia. Ceballos a marcat o dată şi a livrat două pase de gol în 24 meciuri jucate în acest sezon la Arsenal, în 1353 de minute.

Afla mai multe despre: gabriel martinelliarsenalreal madrid 

viewscnt
Articole similare