Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid se pregăteşte pentru plecarea căpitanului Ramos. Pe cine plănuieşte Florentino Perez să aducă în locul fundaşului şi ce declaraţie a făcut ţinta ”los blancos”

Real Madrid se pregăteşte pentru plecarea căpitanului Ramos. Pe cine plănuieşte Florentino Perez să aducă în locul fundaşului şi ce declaraţie a făcut ţinta ”los blancos”

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos este în ultimele luni de contract cu ”los blancos” şi nu a semnat încă o prelungire, deşi s-ar afla în negocieri de o bună perioadă de timp. Dacă acesta va alege să părăsească clubul la care a evoluat în ultimii 16 ani, ”galacticii” vor trebui să aducă un înlocuitor, iar conducerea clubului pare să fi găsit soluţia perfectă.

Update: David Alaba a anunţat oficial marţi intenţia de a pleca de la Bayern. Austriacul a recunoscut că doreşte o nouă provocare, dar nu a vrut să ofere detalii despre următoarea sa destinaţie. ”Am făcut decizia de a încerca ceva nou după acest sezon şi să părăsesc clubul. Nu a fost o decizie uşoară, am fost aici 13 ani şi formaţia aceasta este foarte importantă pentru mine. Nu voi spune nimic despre următoarea mea destinaţie” a declarat Alaba.


Ştirea iniţială:

David Alaba a trecut de pe poziţia de fundaş stânga pe cea de fundaş central, după multitudinea de accidentări suferite de stopperii lui Bayern, în sezonul trecut. Acesta a avut un randament foarte bun în noul său rol şi a impresionat mai multe cluburi europene. Alaba a fost om de bază pentru bavarezi în ultima stagiune şi a ajutat formaţia să câştige fiecare competiţie în care a jucat.

Şi el aflat în ultimele luni de contract cu clubul bavarez, austriacul ar putea fi tentat să părăsească Germania pentru Spania şi nu ar necesita o sumă de transfer. Chelsea şi Manchester United ar mai fi printre celelalte formaţii interesate de Alaba, dar va fi greu pentru orice echipă să concureze cu puterea Realului.

Un impediment al acestui transfer, însă, par a fi pretenţiile financiare ale juătorului de la Bayern. Alaba ar dori un contract pe 5 sezoane, în valoarea de puţin peste 20 de milioane de euro anual. Doar 5 jucători ai Realului au venituri mai mari sau egale cu cele dorite de austriac, Eden Hazard, Luka Modric, Toni Kroos, Sergio Ramos şi Marcelo, iar Florentino Perez nu ar fi dispus să îi ofere suma dorită.

Până la vară însă, Ramos şi Alaba mai au şansa de a câştiga trofee cu actualele cluburi. Ambii jucători vor disputa meciuri în optimile Ligii Campionilor, Real Madrid împotriva Atalantei, iar Bayern, deţinătoarea trofeului, o va întâlni pe Lazio.

 

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madriddavid alaba 

viewscnt
Articole similare