Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid şi FC Barcelona, luptă la baionetă pentru un super fotbalist. Presa spaniolă a aflat cine va avea câştig de cauză

Real Madrid şi FC Barcelona, luptă la baionetă pentru un super fotbalist. Presa spaniolă a aflat cine va avea câştig de cauză

Real Madrid

Comentarii

Reconstrucţia pe care o vizează Florentino Perez la Real Madrid aduce actuala campioană a Europei pe o pistă pe care o vizează şi marea rivală, FC Barcelona.

În toate ”liniile”, Real Madrid va face schimbări din vară. Spaniolii sunt siguri că Florentino Perez va forţa aducerea încă unui fundaş de top, după ce l-a transferat deja pe Eder Militao de la FC Porto.

Cei de la OK Diario susţin că Real Madrid va face o ofertă şi pentru Matthijs De Ligt, cel mai tânăr căpitan din istoria fazei sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Madridul îl vrea pe De Ligt din două motive: situaţia incertă a lui Raphael Varane (care a anunţat că ar vrea să plece în vară) şi vârsta lui Sergio Ramos. Gruparea blanco s-ar baza pe ajutorul agentului Mino Raiola, cel care poate decide unde va ajunge super fundaşul olandez. Dorit şi de Barcelona, care este dispusă să ofere 80 de milioane de euro pentru el, De Ligt ar putea fi redirecţionat către Real Madrid, acolo unde ar urma să ajungă şi cel mai bine cotat fotbalist al lui Raiola, Paul Pogba.

Florentino Perez ar oferi 90 de milioane de euro pentru De Ligt, un fundaş pe care atât Real Madrid, cât şi FC Barcelona îl consideră cel mai bun din lume în câţiva ani. 

Afla mai multe despre: matthijs de ligtreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare