Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid şi Manchester United, duel pentru un star din Bundesliga. Suma de transfer este ameţitoare!

Real Madrid şi Manchester United, duel pentru un star din Bundesliga. Suma de transfer este ameţitoare!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi Manchester United se luptă pentru transferul lui Jadon Sancho de la Borussia Dortmund, unul dintre starurile campionatului german de fotbal.

Jadon Sancho nu vrea să-şi prelungească acordul cu Borussia Dortmund, iar oficialii giganţilor Real Madrid şi Manchester United s-au activat deja la auzul acestei veşti.

120 de milioane de euro vrea să plătească United pentru transferul său, dar The Sun scrie că englezii sunt gata să intre într-o licitaţie pentru tânărul jucător al Borussiei, cu Real Madrid, formaţie interesată şi ea de transferul lui Sancho.

Madrilenii pe de altă parte nu vor să plătească o sumă atât de mare pentru un jucător care mai are doar doi ani de contract cu Borussia şi care refuză să-şi prelungească angajamentul.

Florentino Perez este convins că poate negocia cu Borussia Dortmund, mai ales că germanii vor doi jucători de la Real Madrid. Acharf Hakimi ar putea fi cedat definitiv pe Signal Iduna Park, iar Luka Jovic ar putea intra în contul operaţiunii Sancho.

Cotat la 130 de milioane de euro, starul în vârstă de 20 de ani a marcat 17 goluri şi a reuşit 19 pase de gol pentru Borussia Dortmund în actuala stagiune.

Afla mai multe despre: jadon sanchoreal madridborussia dortmundmanchester united 

viewscnt
Articole similare