Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid vrea să-l transfere pe David Alaba de la Bayern! Campioana Europei este dispusă să-l cedeze: ”Şi-a ales momentul nepotrivit!”

Real Madrid vrea să-l transfere pe David Alaba de la Bayern! Campioana Europei este dispusă să-l cedeze: ”Şi-a ales momentul nepotrivit!”

Real Madrid

Comentarii

David Alaba ar putea juca din stagiunea viitoare la Real Madrid, scrie presa germană.

Austriacul David Alaba este unul dintre transferurile pe care vrea să le facă Zinedine Zidane în stagiunea următoare. Transferul său se poate face gratis, astfel că Real Madrid analizează serios această variantă.

Din Germania, vine informaţia că Bayern Munchen este dispusă să-l lase pe Alaba să plece liber la Real Madrid. Mai exact, jucătorul în vârstă de 28 de ani, mai are contract până la 30 iunie, anul viitor. Iar Bayern nu îl consideră un jucător ”de nelipsit”, astfel că fotbalistul cotat la 65 de milioane de euro nu a primit încă oferta de prelungire pe care o aştepta.

Cotat la 65 de milioane de euro, Alaba nu este considerat un jucător ”de nelipsit” nici măcar de legendarul Lothar Matthaus: ”Thomas Muller, Manuel Neuer şi Robert Lewandowski sunt mai importanţi pentru club. Apoi, mai e vorba şi de masa salarială. Da, Alaba este un fotbalist greu de înlocuit, dar Muller, Neuer şi Lewa sunt fotbaliştii pe care nu îi poţi inlocui. Eu sper şi cred că David Alaba va rămâne la Bayern Munchen. Dacă este interesant de o nouă provocare, trebuia să o spună clar. Dacă e vorba doar de mai mulţi bani, din păcate, cred că şi-a ales momentul nepotrivit” a mărturisit fostul mare internaţional.

Afla mai multe despre: david alaba 

viewscnt
Articole similare