Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic a clarificat relaţia cu Gnohere: "El trebuie să vină la mine să facă asta". De ce e supărat antrenorul lui Dinamo pe "bizon"

Rednic a clarificat relaţia cu Gnohere: "El trebuie să vină la mine să facă asta". De ce e supărat antrenorul lui Dinamo pe "bizon"

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic este cel care l-a adus pe Harlem Gnohere la Dinamo, dar relaţia dintre cei doi s-a stricat odată ce "bizonul" a renunţat la agentul său, Luana Rednic şi a negociat singur cu Gigi Becali transferul la FCSB, astfel fata lui Mircea Rednic a pierdut un comision de 10 mii de euro. Antrenorul lui Dinamo a spus ce trebuie să facă atacantul.

"El trebuie să vină la mine să dea mâna. Să-şi ceară scuze pentru că eu niciodată n-am vorbit. Vorbesc de calităţile lui. Niicodată n-am vorbit rău pentru că e într-adevăr un atacant care îţi înscrie din orice poziţie. Pe mine m-a deranjat lipsa de respect faţă de mine şi familia mea", a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă organizată după meciul dintre FC Voluntari şi Dinamo. 

CITEŞTE ŞI: Dezastru financiar pentru Harlem Gnohere. Nici măcar banii lui Becali nu-l mai salvează în războiul cu familia Rednic

Tehnicianul de la Dinamo a dezvăluit şi că el l-a adus prima oară în România, dar francezul a ales să meargă la Petrolul, datorită banilor promişi de ploieşteni: "Eu vorbisem înainte de Petrolul să vină la Dinamo, dar pentru o sumă promisă la semnătură pe care n-a văzut-o niciodată, s-a dus la Petrolul. Şi după aia tot la mine a ajuns şi puteam să îi întorc spatele, mai ales când l-am văzut cum arată. El venea de la o echipă care retrogradase în Divizia C şi acolo era rezervă"

Afla mai multe despre: harlem gnoheremircea rednic 

viewscnt
Articole similare