Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic începe "experimentele". VIDEO | Anunţul făcut de Puriu înainte de Poli Iaşi - Dinamo şi cum l-au impresionat fanii de ziua lui

Rednic începe "experimentele". VIDEO | Anunţul făcut de Puriu înainte de Poli Iaşi - Dinamo şi cum l-au impresionat fanii de ziua lui

Superliga

Comentarii

Dinamo se pregateste pentru o deplasare in Moldova, unde va intalni Iasiul lui Stoican, iar Mircea Rednic anunţă schimbări în echipă.

Cu 25 de puncte strânse, Dinamo e la opt lungimi distanţă de locul de baraj, ocupat de Hermannstadt, iar Rednic simte că poate începe mici "experimente" la echipă şi va da şansa mai multor tineri să-i arate ce pot. Pentru partida de la Iaşi, Rednic spune că va face patru modificări în primul 11.

"Am concurenţă, am lot, suntem rpegătiţi. Toată lumea ne aşteaptă cu ”braţele deschise”, toată lumea se mobilizează. Vine Dinamo, trebuie să îi batem. Obiectivul lor e doar să o bată pe Dinamo, altceva nu îi interesează. O să dau şansă mai multor jucători să intre titulari şi poimaine vor fi patru schimbări în echipă", spune Rednic.

Rednic a recunoscut ca putea antrena in play-off, la FCSB. Mihai Stoica l-a propus patronului Gigi Becali. Totuşi, Puriul spune că n-ar putea să antreneze vreodată în curtea rivalei.

"Mulţumesc pentru că m-a propus acolo şi chiar au fost ceva discuţii, dar la vremea aceea eu am fost foarte clar şi este un subiect închis. Respect clubul Steaua, cu toate performanţele pe care le-au făcut în fotbal, a fost şi o imagine pentru ţara noastră, pentru fotbalul românesc, dar acolo nu pot să antrenez niciodată", a declarat Mircea Rednic.

Inaintea meciului de la Iasi, Rednic a fost sarbatorit. Marti a implinit 57 de ani: "Am avut o mare surpriză, suporterii au venit la mine acasă. A fost foarte frumos, a fost cea mai frumoasă aniversare a mea".

Afla mai multe despre: rednicmircea rednic 

viewscnt
Articole similare