Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic l-a vrut la Dinamo, dar în cele din urmă a ajuns la altă echipă din Liga 1. Transferul care putea salva linia de mijloc a ”câinilor”

Rednic l-a vrut la Dinamo, dar în cele din urmă a ajuns la altă echipă din Liga 1. Transferul care putea salva linia de mijloc a ”câinilor”

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a insistat pentru transferul lui Răduţ la Dinamo. După plecarea ”Puriului”, Răduţ a ales însă Astra Giurgiu, deşi recunoaşte discuţiile cu gruparea din Ştefan cel Mare.

Mihai Răduţ a ajuns la Astra, însă a confirmat într-o conferinţă de presă susţinută miercuri că a fost în discuţii avansate şi cu Dinamo. Cu toate acestea, Răduţ se declară fericit că a ajuns în cele din urmă la Giurgiu, în ciuda interesului arătat de formaţia din Ştefan cel Mare pentru el: ”E o întrebare dificilă. Au fost într-adevăr nişte discuţii care nu s-au materializat. Ţine de domeniul trecutului. Acum am ales să vin la Astra şi voi face tot ce ţine de mine pentru a ajunge din nou într-o formă bună fizică şi sportivă şi pentru a ajuta clubul să îşi îndeplinească obiectivele” a explicat Mihai Răduţ.

Noul fotbalist al Astrei leagă discuţiile sale cu Dinamo de Mircea Rednic şi admite că după plecarea fostului tehnician din Ştefan cel Mare nu a mai negociat cu gruparea alb-roşie: ”Nu, nu am mai vorbit după ce a plecat Mircea Rednic. Au fost discuţiile în timpul în care era el antrenor acolo. Şi înainte, din iarnă. După aceea am încetat orice discuţie” a mai spus Răduţ.

În plus, agitaţia de la Dinamo şi conflictele dintre suporteri şi conducere îl fac pe Mihai Răduţ şi mai sigur că a făcut alegerea potrivită. Răduţ a avut şi un mesaj special pentru Eugen Neagoe, actualul antrenor de la Dinamo care a suferit un infarct în timpul partidei cu U Craiova: ”Da, e un club de tradiţie, un club foarte important din România, ştim cu toţii că este presiune şi mai ales atunci când rezultatele nu sunt cele aşteptate de suporteri. Este problema lor, nu pot să comentez din afară situaţia de acolo. Dar ceea ce m-a îngrijorat în ultima perioadă a fost incidentul cu domnul Eugen Neagoe. Îi doresc multă sănătate, tot binele din lume şi să revină cât mai repede în fotbal” a mai spus Mihai Răduţ.

Afla mai multe despre: mihai răduţmircea rednic 

viewscnt
Articole similare