Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic, savuros după spectacolul din semifinalele UEFA Champions League: ”Am păţit-o şi eu cu Anderlecht. La 2-0...a venit taifunul”

Rednic, savuros după spectacolul din semifinalele UEFA Champions League: ”Am păţit-o şi eu cu Anderlecht. La 2-0...a venit taifunul”
Comentarii

Toată lumea a fost conectată la semifinalele UEFA Champions League, inclusiv antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic. Telekom Sport a transmis în direct toate meciurile din acest sezon ale competiţiei.

Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti a comentat eliminarea surprinzătoare a echipelor FC Barcelona şi Ajax Amsterdam din UEFA Champions League, în ciuda avansului considerabil pe care şi-l creaseră: ”Cei de la Barcelona au arătat cum nu trebuie să joci când ai avantaj! Nu şi-au respectat adversarul, nu s-au respectat pe ei! De Ajax nu zic, pentru că au avut 2-0, puteau să facă 3-0. Oricum, ce au realizat ei în acest sezon e special!” a mărturisit Mircea Rednic, astăzi, într-o conferinţă de presă.

Partidele incredibile din Liga Campionilor de marţi şi miercuri, i-au amintit antrenorului român de momentele trăite în perioada în care o antrena pe Rapid, iar formaţia giuleşteană a trecut prin ceva similar cu Anderlecht Bruxelles: ”Da, eu am păţit-o cu Rapid, cu Anderlecht... Când la 2-0 deja... Dar a venit taifunul după!” a povestit Mircea Rednic.

Rednic spune că şi-ar fi dorit ca finala Champions League să nu opună două formaţii din Albion: ”Aş fi preferat să nu fie două echipe din Anglia, dar cum i-am văzut pe cei de la Liverpool, şi ieri, joacă, joacă deschis... Au antrenori... În semifinale au riscat, se ştia că nu au ce să mai facă. Acum e însă o finală, ei se cunosc foarte bine. E sigur că vom avea o super atmosferă, asta e clar”

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamochampions league 

viewscnt
Articole similare