Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic se gândea să îl aducă pe Gnohere înapoi la Dinamo: ”S-ar putea să vină ‘Bizonul’”. Între timp, s-a sucit: ”'Bizonul' ce se mai facă aici? Poate alt bizon”

Rednic se gândea să îl aducă pe Gnohere înapoi la Dinamo: ”S-ar putea să vină ‘Bizonul’”. Între timp, s-a sucit: ”'Bizonul' ce se mai facă aici? Poate alt bizon”
Comentarii

Mircea Rednic a oferit primele declaraţii după revenirea la Dinamo, iar, după ce spunea acum câteva zile că vrea să îl aducă pe Gnohere înapoi la Dinamo, acum s-a răzgândit.

Mircea Rednic s-a întors oficial la Dinamo, după săptămâni de speculaţii în jurul poziţiei de pa banca echipei din Ştefan cel Mare. Tehnicianul de 59 de ani revine la conducerea ”câinilor” după doi ani, pentru al patrulea mandat.

Rednic se gândea să îl aducă pe Gnohere înapoi la Dinamo

Înainte de a îşi confirma oficial revenirea, Rednic spunea că îl doreşte pe Harlem Gnohere. Fotbalistul a mai jucat la Dinamo, pentru un an şi jumătate, între 2015 şi 2017, înaintea de a comite trădarea supremă şi a semna cu FCSB. După transferul său, toţi fanii dinamovişti s-au întors împotriva francezului, fluierându-l şi înjurându-l cu fiecare ocazie.

În iarnă, s-ar putea să vină ‘Bizonul’ (n.r – Harlem Gnohere). E nevoie de un atacant şi un fundaş dreapta”, spunea Rednic în urmă cu câteva zile.

Între timp, s-a sucit

Între timp însă, noul antrenor al lui Dinamo s-a sucit şi a dat de înţeles că Gnohere nu mai este bine venit în Ştefan cel Mare. Întrebat despre întoarcerea acestuia, Mircea Rednic a avut un răspuns ironic, deşi a recunoscut că echipa mai are nevoie de un atacant cu acelaşi profil.

Bizonul ce să mai facă aici? Poate alt bizon. Dar nu am vorbit cu nimeni. Am vorbit cu domnul preşedinte (n.r. administratorul special, Iuliu Mureşan) şi sper ca până marţi să putem să aducem doi jucători. Pe poziţiile deficitare, e vorba de fundaş dreapta şi un atacant cu talie”, a dezvăluit Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicherlem gnoheredinamo 

viewscnt
Articole similare