Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Regele assist-urilor de la Rangers”. Ianis Hagi este pregătit de duelul din Europa League

„Regele assist-urilor de la Rangers”. Ianis Hagi este pregătit de duelul din Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Ianis Hagi (22 de ani) este pregătit de duelul dintre echipa sa, Rangers cu Slavia Praga, din optimile Europa League.

Meciul va avea loc azi, de la ora 19:55 şi va fi în direct pe TV Telekom Sport 2.
Înainte de marele duel, presa din Scoţia l-a lăudat pe Ianis Hagi: „Vedeta din România a fost transferat definitiv în această vară după ce împrumutul lui s-a dovedit un real succes. El a fost regele assist-urilor de la Rangers, dar a marcat şi goluri cruciale precum cele din victoriile cu Hibernian şi St. Johnstone", scriu jurnaliştii de la The Scottish Sun.

HAGI VS STANCIU

De la ora 19:55, Nicuşor Stanciu îl va înfrunta pe Ianis Hagi într-un duel arbitrat de Ovidiu Haţegan. Este pentru prima oară când cele două formaţii se întâlnesc într-o competiţie oficială. Slavia a jucat sfert de finală în urmă cu 2 ani.
Stanciu, om de bază în formaţia cehă, va fi cu siguranţă pe teren în primul 11. Ianis Hagi a fost folosit mai puţin în acest sezon de Steven Gerrard şi nu ştie dacă va începe meciul pe teren în această seară. Cehii s-au calificat în optimi fără mai emoţii dintr-o grupă câştigată de Bayer Leverkusen. Cu 4 victorii şi două înfrângeri, Slavia a fost peste Hapoel Beer Sheva şi Nice. În afara de înfrângerea usturătoare, 0-4 în deplasare cu Leverkusen, formaţia lui Stanciu a avut evoluţii bune în grupa C.
Rangers a câştigat grupa D din care au mai făcut parte Benfica, Standard Liege şi Lech Poznan. Viitoarea campioană a Scoţiei a terminat fără înfrângere grupa şi a strâns la final 14 puncte. Doar cu Benfica nu a reuşit să câştige formaţia lui Ianis Hagi. Ambele partide s-au încheiat la egalitate, 3-3 şi 2-2.

Afla mai multe despre: ianis hagirangerseuropa league 

viewscnt
Articole similare