Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regele e IMENS! Hagi, plasat de FourFourTwo peste Salah, Hazard sau Gascoigne în topul celor mai buni fotbalişti din ultimii 25 de ani. Cum arată TOP 5

Regele e IMENS! Hagi, plasat de FourFourTwo peste Salah, Hazard sau Gascoigne în topul celor mai buni fotbalişti din ultimii 25 de ani. Cum arată TOP 5galerie foto

Campionate

Comentarii

Revisvista britanică FourFourTwo a împlinit 25 de ani de existenţă şi a marcat momentul printr-o ediţie aniversară în care şi-au făcut loc mai multe materiale de colecţie dar şi un top al celor mai buni fotbalişti din lume.

Intitulat "TOP 101 Greatest Players of Our Lifetime", clasamentul prinde cei mai buni 101 jucători din 1994 până în prezent, în viziunea editorilor prestigioasei reviste fondată chiar în anul în care România scria istorie la Mondialul din SUA.

În clasament îşi face loc un singur român, iar numele acestuia nu reprezintă nicio surpriză. E vorba de Gheorghe Hagi, care a fost plasat de englezi pe locul 59, peste jucători precum Jurgen Klinsmann, Hristo Stoichkov, Paul Gascoigne, Edwin van der Sar sau contemporanii Eden Hazard şi Mohamed Salah.

Hagi e vecin de clasament cu jucători precum Ruud Van Nistelrooy (56) sau Zlatan Ibrahimovic (55), într-un top condus de uriaşii Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.


Cum arata TOP 5 jucători în viziunea FourFourTwo

1. Lionel Messi
2. Cristiano Ronaldo
3. Zinedine Zidane
4. Ronaldo Luis Nazario
5. Ronaldinho

De menţionat că în clasament nu au fost incluşi jucători care au avut perioada de glorie înainte de 1994, an în care a fost publicată prima ediţie a revistei FourFourtTwo.

Afla mai multe despre: hagitop 101fourfourtwo 

viewscnt
Articole similare