Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf a vorbit după înfrângerea cu FC Argeş! ”Greşeli mari, mai ales la golul 2!” Ce a spus despre eliminarea lui Creţu

Reghecampf a vorbit după înfrângerea cu FC Argeş! ”Greşeli mari, mai ales la golul 2!” Ce a spus despre eliminarea lui Creţu

FC U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a condus cu 1-0 şi a rămas în inferioritate numerică în minutul 12.

Au marcat: Fatai ’41, Arias ’49, Said ’79 / Roguljic ‘6, Nistor ‘81. În minutul 12, de la craioveni a fost eliminat Creţu. La finalul meciului, Reghe a spus că echipa lui nu merita să piardă şi a fost foarte mulţumit de reacţia jucătorilor. 

”Greşeli mari, mai ales la golul 2!”

”Întotdeauna e dificil să discuţi după meci. A fost un meci frumos, ambele echipe au încercat să câştige. Cred că şi în 10 oameni ne-am creat multe şanse, am avut şi ghinion. Nu comentez posibilele greşeli de arbitraj.

Reacţia jucătorilor mei a fost foarte bună, devotamentul, lupta, ocaziile. Ce este foarte rău pentru noi este rezultatul, nu meritam să pierdem.

Greşeli mari, mai ales la golul 2, trebuia să jucăm simplu, mai ales că eram în 10 oameni. Dar sunt jucători tineri, care au nevoie de jocuri, de experienţă şi sunt convins că vor creşte.

Am jucat normal, după eliminare am jucat cum trebuia să jucăm, nu aveam ce să schimbăm în minutul 14, pentru că niciun jucător nu era obosit. Ante şi-a făcut treaba, a jucat foarte bine în poziţia lui Creţu. Înainte marcase un gol foarte frumos, deci nu cred că erau motive să schimbăm în minutul 14.

Probabil că, dacă aveam mai multă inspiraţie la primul galben, trebuia să-l scot pe Creţu, dar nu cred că există vreun antrenor care să schimbe un jucător cu experienţa lui Creţu în minutul 8. Cei care vor discuta despre arbitraj trebuie să analizeze foarte bine faza. Eu cred că a atacat mingea, probabil că l-a lovit şi pe Fatai. Dar, la experienţa lui, nu avea voie să facă asta la mijlocul terenului, era într-o zonă nepericuloasă, putea să tatoneze, să îl lase”, a spus antrenorul Craiovei, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: craiovva-reghecampf-fc argeş 

viewscnt
Articole similare