Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf, în pericol la Universitatea Craiova? ”Când Rădoi a făcut asta, a plecat” | EXCLUSIV

Reghecampf, în pericol la Universitatea Craiova? ”Când Rădoi a făcut asta, a plecat” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a bifat a doua înfrângere consecutivă a sezonului, fără drept de apel, în Ghencea, împotriva FCSB-ului, scor 0-3, în etapa a 8-a din Superligă.

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf a promis decizii drastice în privinţa unor jucători care nu se ridică la nivelul aşteptărilor, în acest start de sezon.

Laurenţiu Reghecampf, în pericol la Craiova?

Primii doi jucători pedepsiţi au fost Jovan Markovic şi Alexandru Cîmpanu. Aceştia au fost lăsaţi în afara lotului pentru meciul cu FCSB, după prestaţie dezamăgitoare din duelul cu Farul, din etapa a 7-a a Superligii.

Din declaraţiile pe care ”Reghe” le-a oferit după meciul cu FCSB se poate înţelege că vor exista şi alţi jucători ce vor fi pedepsiţi, adică vor fi scoşi din lot sau poate chiar amendaţi disciplinar. Antrenorul a exclus eventuale despărţiri.

Ultimul antrenor care a apelat la o asemenea strategie, Mirel Rădoi, a plătit cu funcţia după ce şi-a permis să-i scoată din lot, cam pe acelaşi considerente, pe Sergiu Hanca, Ionuţ Vînă, Andrei Ivan şi Jovan Markovic.

Patronul echipei, Mihai Rotaru, a ieşit public şi a declarat că Mirel Rădoi nu avea voie să-i excludă din lot pe cei patru jucători, în special pe Ivan şi Markovic.

Iată cum a decurs dialogul dintre Dan Udrea, Basarab Panduru şi Andrei Vochin pe acest subiect, în studiourile Orange Sport:

  • Dan Udrea: ”Pandi are dreptate. Scoaterea lui Markovic din lot nu este cauzată exclusiv de săptămâna asta. Lucrurile vin din urmă. Au fost trecute cu vederea pentru că echipa câştiga, Markovic dădea o pasă”.
     
  • Basarab Panduru: ”Acum ţi-ai amintit de toate”.
     
  • Dan Udrea: ”Aşa cum s-ar putea întâmpla după meciul ăsta, cu anumiţi jucători: `Stai că am închis ochii acum o lună că ai făcut aşa. Stai că nu se mai poate`.
     
  • Basarab Panduru: Asta nu înţeleg eu. Nu, nu. De ce ai închis ochii acum o lună de zile? Nu trebuie să te miri atunci, pentru că ai închis ochii.
     
  • Andrei Vochin: ”Păi, nu. Rădoi, când n-a închis ochii, a plecat el, după vreo 2-3 etape. Nu a vrut să închidă ochii. Din ce am citit din presă, erau bunuri locale (n.r. - Ivan şi Markovic). Nu poţi să iei o decizie cu un jucător aşa cum vrei tu”.

    Au fost trimişi la echipa a doua. Au fost probleme. Pe urmă, după o săptămână, am înţeles că nu poţi ca antrenor să faci chiar aşa ce vrei. Chiar dacă vezi că aleargă şase kilometri la un meci. Nu poţi să faci aşa ceva!”.
     
  • Basarab Panduru: ”Aaa, deci nu poţi să faci aşa! Nu trebuie să ne mirăm că s-a întors momentul acela”.
     
  • Andrei Vochin: ”Nu! Cum să te miri? Nu te miri deloc”.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfmirel radoi 

viewscnt
Articole similare