Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regim de extremă urgenţă la Deva. COVID-19 îşi face de cap în rândul gimnaştilor de la lotul naţional | EXCLUSIV

Regim de extremă urgenţă la Deva. COVID-19 îşi face de cap în rândul gimnaştilor de la lotul naţional | EXCLUSIV

Gimnastică

Comentarii

COVID-19 îşi face de cap în rândul gimnaştilor. Fetele care se află în cantonamentul de la Deva au intrat în carantină totală. Nu mai merg la şcoală, în sală intră doar antrenorii şi sportivii, iar locul de pregătire este în permanenţă nebulizat.

De câteva zile, componentele lotului de gimnastică al României se confruntă cu virusul Sars Cov-2. Preşedintele FR, Carmencita Constantin, a declarat pentru Telekom Sport că a instituit carantina totală la Deva.

"Sfiringu are COVID-19, Duţă are, Mara a fost izolată. I-am instruit pe toţi antrenorii să nu mai iasă din cămin decât la antrenament. Nimeni nu mai are voie să intre sala de pregătire fără mască. Am montat aparate de nebulizare, iar fetele sunt retrase de la şcoală momentan. Din păcate nu e de joacă. COVID îşi face în continuare de cap", a declarat şefa Federaţiei Române de Gimnastică.

Legat de Larisa Iordache, am aflat că aceasta nu va face deplasarea la CM de la Tokyo, de peste o lună, din cauza faptului că încă nu s-a refăcut după accidentarea de la JO. "Vă daţi seama în ce situaţie sunt eu acum, în condiţiile în care trebuie să am foarte mare grijă ca niciun sportiv care va face deplasarea să nu contracteze acest virus. Am vorbit şi cu Marian Drăgulescu, care nu a avut COVID, dar e vaccinat. L-am rugat să fie foarte precaut atunci când e vorba de contactele cu alte persoane, să poarte mască, să aibă cât mai multă grijă de el. Aceeaşi situaţie este şi pentru antrenorul lui Ştefan Gall", a adăugat Carmencita Constantin.

Afla mai multe despre: gimnasticacovid-19devacantonament 

viewscnt
Articole similare