Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remarcabilul domn Milner. Performanţă importantă reuşită de fotbalistul lui Liverpool

Remarcabilul domn Milner. Performanţă importantă reuşită de fotbalistul lui Liverpool

Liverpool

Comentarii

Internaţionalul englez James Milner (32 de ani) nu pare genul de fotbalist care să vândă tricouri. Nu iese in evidenţă prin frizuri electrizante şi nici prin declaraţii de care presa de specialitate să poată profita. Joacă foarte multe roluri şi este descris ca un fotbalist liniştit, de lot.

Cu toate acestea, sâmbătă, mijlocaşul lui Liverpool a reuşit să atingă un prag deloc uşor de atins în fotbalul britanic.

Milner a bifat în acest weekend, după victoria echipei sale de la Leicester, cea de-a 80-a pasă decisivă, egalându-l astfel pe legendarul David Beckham.

Doar şase fotbalişti din istoria Premier League au mai multe pase de gol decât James Milner. Ei sunt Ryan Giggs (162 de pase decisive), Cesc Fabregas (111), Wayne Rooney (103), Frank Lampard (102), Dennis Bergkamp (94) şi Steven Gerrard (92).

Milner intră într-o companie selectă în cel de-al patrulea său sezon la Liverpool. 136 de partide are fotbalistul britanic în tricoul ”cormoranilor” şi 16 goluri marcate. Liverpool are parte de un debut de sezon fantastic, reuşind patru victorii în primele patru etape.

  • 2 titluri de campion în Anglia are Milner, ambele cu Manchester City
  • 3 finale a pierdut Milner cu Liverpool, două dintre ele Europene
  • 2009 este anul în care Milner a fost declarat cel mai bun tânăr jucător din Anglia

Afla mai multe despre: james milnerliverpoolpremier league 

viewscnt
Articole similare