Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remarcatul lui MM Stoica din lotul României! ”Mi s-a părut de echipa naţională!” EXCLUSIV

Remarcatul lui MM Stoica din lotul României! ”Mi s-a părut de echipa naţională!” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

MM Stoica a vorbit în direct la Orange Sport despre un jucător care l-a impresionat în echipa României.

România a remizat, marţi, în deplasare, la Netanya, scor 2-2 (2-0), într-un meci amical disputat cu reprezentativa Israelului. Tricolorii au condus cu 2-0, dar au evoluat foarte slab în repriza a doua, putând chiar pierde partida. De asemenea, echipa lui Edi Iordănescu a fost învinsă de Grecia, chiar la debutul său la naţională. 

Noul selecţioner a avut probleme grave de lot, după ce mai mulţi jucători au avut COVID-19 sau au fost bolnavi. MM Stoica susţine că fotbalistul Marius Marin este de echipa naţională şi că se încadrează pentru postul de închizător.

”Mi s-a părut de echipa naţională!”

”Eu cred că s-a convins cu Marius Marin, mi s-a părut de echipa naţională. Nu i-a fost uşor lui Edi cu cazurile de COVID-19. Nu avem fundaş lateral. Nici fundaş dreapta, nici stânga. Nu sunt la nivelul celorlalţi jucători. Cred că avem un închizător, Marius Marin, nu avem număr 9.

Ivan e foarte bun, dar la Craiova joacă bine în partea stângă. Îi ai pe Octavian Popescu, îl văd pe Mihăilă alergând şi am o speranţă”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Marius Marin evoluează alături de George Puscaş, în Serie B, la Pisa. De asemenea, el a strâns în acest sezon de Serie B 23 de meciuri.

Afla mai multe despre: ioedănescu-marius marin-mm stoica 

viewscnt
Articole similare