Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remiză pentru Dinamo în ultimul test înainte de startul noului sezon. Nistor a marcat şi a ieşit accidentat în prima repriză

Remiză pentru Dinamo în ultimul test înainte de startul noului sezon. Nistor a marcat şi a ieşit accidentat în prima repriză

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a terminat la egalitate ultimul amical disputat înainte de startul noului sezon din Liga I. "Câinii" au scos o remiză, 2-2, cu nou promovata Chindia Târgovişte, la capătul unui meci care a avut loc în baza de pregătire a dinamoviştilor, de la Săftica.

Dan Nistor a deschis scorul, dintr-un penalty, în minutul 9, apoi Mihai Leca a egalat chiar înainte de pauză. Filip Mitrovic a adus-o pe Chindia Târgovişte în avantaj, însă golgheterul Montini a egalat rapid în minutul 70. Nou promovata a ratat şi un penalty, în minutul 29, când Straton i-a apărat execuţia lui Mihai Voduţ.

În plus, Eugen Neagoe a avut şi alte emoţii. Dan Nistor s-a accidentat în minutul 39 şi a fost înlocuit de Robert Moldoveanu. Căpitanul dinamoviştilor urmează acum să efectueze, joi, un RMN pentru a afla cât de gravă este accidentarea.

Dinamo (prima repriză): Straton – Moura, Klimavicius, Bejan, R. Grigore – Mrzljak, Bru – Sorescu, D. Nistor, Mihaiu – Montini

Dinamo Bucureşti (repriza secundă): Piscitelli – Sorescu (88 G. Creţu), Klimavicius, D. Ciobotariu, R. Grigore – Mrzljak (64 D. Popa), Bru (64 I. Filip), Răuţă – Moldoveanu, Perovic, Montini (76 A. Lazăr)

Dinamo va debut în noul sezon din Liga I, luni, de la ora 21:00, pe terenul Viitorului. În aceeaşi zi, dar de la ora 18:00, Chindia va juca în deplasare la Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: nistordinamo 

viewscnt
Articole similare