Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rennes cumpără de la FCSB! "Creierul" echipei, atras în Franţa din sezonul următor. Ce lovitură pentru Gigi Becali

Rennes cumpără de la FCSB! "Creierul" echipei, atras în Franţa din sezonul următor. Ce lovitură pentru Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Clubul din Ligue 1, Rennes, îl monitorizează, de câteva luni, pe unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la FCSB. După ce l-a vândut pe Dennis Man în schimbul unei sume care poate ajunge la 13 milione de euro, Gigi Becali are speranţe că va face încă un transfer important în viitorul apropiat.

Gigi Becali şi-a întocmit lista cu fotbaliştii, în schimbul cărora speră să obţină sume importante dintr-un transfer. Pe ea se află Andrei Vlad, Florinel Coman, Darius Olaru, Octavian Popescu şi Olimpiu Moruţan, iar despre ultimul au apărut informaţii în Franţa, în privinţa unei posibile plecări de la FCSB, la finalul sezonului. 

Rennes a pus ochii pe Olimpiu Moruţan. Gigi Becali poate face un nou transfer de la FCSB

FCSB este echipa care a reuşit cele mai bune afaceri cu jucătorii pe care i-a vândut, în ultimul deceniu. Gigi Becali a doborât un record cu transferul lui Dennis Man la Parma, iar acum cluburi din Europa au început să-l monitorizeze pe Olimpiu Moruţan, fotbalist venit de la FC Botoşani, în 2018, în schimbul unei sume de sub 1 milion de euro. Finanţatorul FCSB ar putea face profit cu mijlocaşul ofensiv la finalul acestui sezon. 

Presa din Franţa a anunţat că Rennes, club cu trei cupe naţionale câştigate de-a lungul istorie, a început să-şi ia notiţe despre "creierul" FCSB-ului, care e văzut drept un produs de perspectivă. 

Publicaţia Jeunesfooteux.com a scris despre interesul clubului din Ligue 1 în privinţa lui Olimpiu Moruţan. Rennes se pregăteşte de plecarea lui Clement Grenier, iar în locul mijlocaşului francez ar putea fi adus fotbalistul de la FCSB. 

"Bretonii îl urmăresc pe Moruţan de câteva luni, în principal pentru a-l înlocui pe Clement Grenier, care poate pleca", a scris sursa citată, care mai notează că Bayer Leverkusen, Hertha Berlin, Salzburg şi Atalanta îl monitorizează şi ele pe mijlocaşul FCSB.

Olimpiu Moruţan mai are contract cu FCSB până în 2023 şi e cotat la 2 milioane de euro, conform Transfermarkt.de. Gigi Becali i-a pus o clauză de 70 de milioane de euro, dar finanţatorul actualului lider din Liga 1 ar fi dispus să-l cedeze pentru o sumă peste 10 milioane de euro. 

  • 7 e locul ocupat de Rennes în Ligue 1, după 30 de etape

Olimpiu Moruţan se poate face mare la EURO U21

România U21 joacă la EURO U21 în Ungaria, în această perioadă, iar Olimpiu Moruţan e unul dintre liderii reprezentativei lui Adrian Mutu. Sâmbătă seara, tricolorii mici joacă împotriva Ungariei, de la 19:00, live text pe Telekomsport.ro.

În urmă cu câteva săptămâni, presa din Turcia a anunţat că scouterii lui Galatasaray au întocmit un raport despre Olimpiu Moruţan, iar antrenorul Fatih Terim şi-ar fi dat acordul pentru începerea tratativelor în privinţa transferului fotbalistului de la FCSB.

  • 89 de meciuri, 11 goluri şi 27 de pase decisive sunt cifrele lui Moruţan la FCSB.

 

 

 

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsbgigi becalirennes fcsbtransfer rennes fcsbgigi becali transferuritransfer olimpiu morutanpsg 

viewscnt
Articole similare