Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Renunţă Ovidiu Burcă la Dinamo? ”Trei înfrângeri apasă greu. Arbitrajul, prea timorat. Adversarii au o voce grea”

Renunţă Ovidiu Burcă la Dinamo? ”Trei înfrângeri apasă greu. Arbitrajul, prea timorat. Adversarii au o voce grea”

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Ovidiu Burcă (43 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit în faţa celor de la Farul Constanţa.

Dinamo a cedat, pe teren propriu, în faţa campioanei Farul Constanţa, scor 0-2, în primul meci din etapa a zecea a Superligii.

Golurile au fost marcate de Constantin Budescu (33) şi Ionuţ Vînă (90).

Oaspeţii au rămas în inferioritate numerică în minutul 62, atunci când Kiki a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. 

Mai mult, chiar dacă au jucat mai bine de jumătate de oră cu un om în plus, ”câini” nu au reuşit să marcheze, dar au şi primit un gol.

Ia în calcul Ovidiu Burcă să facă un pas în spate la Dinamo? ”I-am văzut pe jucători apăsaţi”

La finalul meciului, Ovidiu Burcă a avut o reacţie dură şi a vorbit despre lipsa de eficienţă arătată de jucătorii săi în atac.

Tototată, antrenorul lui Dinamo a făcut câteva precizări la adresa arbitrajului, dar a abordat şi o posibilă plecare a sa de la echipă.

”Nu sunt prea multe de spus după meciul acesta! Pierdem din nou, deşi am făcut un meci solid. Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii. 

E frustrant că pierdem. Am fost mai puţin inspiraţi în faţa porţii. Dar e frustrant pentru că e a treia înfrângere la rând şi nu dăm gol, deşi avem ocazii. Cred că lipseşte un pic de luciditate în faţa porţii.

Când mingea nu intră în poartă şi ai ocazii, ce să zici, asta este situaţia. Este o situaţie care ne apasă. I-am văzut pe jucători apăsaţi.

Cred că e mult prea devereme să vorbim despre lucrul acesta, deşi trei înfrângeri sunt grele şi apasă greu, dar nu se pune problema.

Nu aş vrea să vorbesc prea mult de arbitraj, dar mi s-a părut prea timorat. Adversarii au o voce grea şi când vorbesc ei creează tensiune. Arbitru a fost timorat. Trebuie să revăd fazele, sunt păreri şi păreri.

Arbitrajul e ultimul lucru pe care îl analizăm. Nu se întâmplă nimic cu Ghezali, este o altă intensitate. E de muncă, e un jucător tânăr care are mult de învăţat. 

Denis (n.r. Politic) mi-a dat nişte semne că terminase resursele, l-am văzut cu crampe”, a declarat Burcă, după meci.

În urma acestui nou eşec, Dinamo ocupă locul 13, cu opt puncte după 10 etape.

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burcadinamo farulsuperliga 

viewscnt
Articole similare