Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replica lui Adrian Mititelu Jr. după ce a fost acuzat că l-a scuipat şi ameninţat pe arbitrul Marian Barbu

Replica lui Adrian Mititelu Jr. după ce a fost acuzat că l-a scuipat şi ameninţat pe arbitrul Marian Barbu

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu Junior a fost implicat într-un scandal de proporţii la finalul lunii trecute şi riscă să fie suspendat, în urma meciului dintre FCU Craiova şi UTA Arad.

A fost mare scandal la meciul dintre FCU Craiova 1948 şi UTA Arad, disputat în urmă cu o etapă, la data de 29 octombrie.

Atunci, oltenii au pierdut chiar în Bănie cu scorul de 2-3, dar oltenii au acuzat dur arbitrajul centralui Marian Barbu.

Mai mult, Adrian Mititelu Junior a coborât chiar la vestiare pentru a-i cere socoteală acestuia şi a provocat un scandal uriaş.

Fiul lui Adrian Mititelu era nemulţumit de faptul că oltenii au cerut în prima repriză un penalty care nu le-a fost acordat, le-a fost anulat un gol şi a mai existat şi o lovitură de la 11 metri împotriva lor.

Adrian Mititelu Jr, atac direct la adresa lui Marian Barbu

Iar arbitrul de 35 de ani a trecut tot ce s-a întâmplat în acele momente în raportul său de joc.

”Adrian Mititelu junior m-a scuipat în faţă de la o distanţă foarte mică, m-a înjurat, mi-a jignit familia şi m-a ameninţat că mă va omorî oriunde mă va prinde. 

Şi că din Craiova n-o să ies viu dacă o să calc vreodată pe acolo”, se arată în cele notate de ”central”, conform GSP.

Răspunsul fiului patronului celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr. spune o altă poveste.

Acesta susţine că s-a rezumat doar la "apostrofarea" arbitrului Marian Barbu.

„Cu privire la cele declarate de arbitrul Marian Barbu în raportul de la finalul meciului vreau să dezmint total aceste acuzaţii.

Într-adevăr, aflându-mă în zona vestiarelor pentru a discuta cu jucătorii după meci, l-am întâlnit pe Marian Barbu şi l-am apostrofat pentru prestaţia lamentabilă pe care avut-o ca arbitru pe toată durata partidei şi pentru reaua-credinţă evidentă de care a dat dovadă în judecarea unor faze evidente din meci.

Nu l-am scuipat şi nici ameninţat cu moartea pe acest arbitru. De fapt, el ne-a omorât pe noi în acel meci.

Am avut 2 penalty-uri clare neacordate, iar UTA a marcat golul de 3-2 după o preluare cu mâna a mijlocaşului dreapta”, a afirmat Mititelu Junior, pentru GSP.

„FC U Craiova este echipa cea mai dezavantajată din acest campionat din punct de vedere al arbitrajului.

Acest lucru bineînţeles că nu ne dă dreptul să ne manifestăm nemulţumirile în faţa arbitrului după meci, dar s-a întins coarda prea mult.

Sunt greşeli evidente deja, iar VAR-ul nu intervine niciodată. Par a fi brigăzi trimise cu un scop bine pus la punct. Este un raport mincinos, arbitrul poate scrie acolo ce vrea el.

Poate că ar trebui să se scoată în evidenţă faptul că această echipă poate ar fi fost pe loc de play-off dacă ar fi fost arbitrată corect sau puţin mai corect şi nu ceea ce scrie într-un raport un arbitru care nu suportă să i se reproşeze nimic.

Arbitrii au ajuns să fie mai protejaţi decât magistraţii în această ţară”, a încheiat Adrian.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadrian mititelu jrmarian barbu 

viewscnt
Articole similare