Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Revanşa” lui George Puşcaş. Făcut praf la naţională, atacantul a prins transferul. Va juca în top 5 campionate ale Europei | OFICIAL

”Revanşa” lui George Puşcaş. Făcut praf la naţională, atacantul a prins transferul. Va juca în top 5 campionate ale Europei | OFICIAL

Echipa națională

Comentarii

Atacantul naţionalei României, George Puşcaş (27 de ani), a prins transferul carierei şi va juca în unul dintre cele mai importante campionate din Europa.

”Revanşa” lui George Puşcaş. Făcut praf la naţională, atacantul României a prins transferul carierei. Va juca în top 5 campionate ale Europei

Clubul Reading a anunţat, miercuri, că George Puşcaş a fost transferat la Genoa FC, grupare pentru care a evoluat sub formă de împrumut în ultimul sezon, în Serie B.

Transferul s-a activat la finalul perioadei de împrumut, fiind parte a înţelegerii de anul trecut dintre cele două cluburi.

În sezonul 2022/2023, Puşcaş a jucat în 25 de meciuri şi a înscris patru goluri şi a dat o pasă decisivă.

Cu Puşcaş în lot, alături şi de alţi doi români, Drăguşin şi Drăguş, Genoa a promovat în Serie A.

George Puşcaş a fost unul dintre cei mai criticaţi jucători de la echipa naţională la ultimele acţiuni ale României, iar printre cei mai mari contestatari ai acestuia este Mihai Stoica.

Atacantul României a mai jucat în Serie A la Inter Milano şi Benevento. A bifat în total 15 meciuri şi un gol la nivelul primei ligi din Italia.

Puşcaş ajungea la Reading în 2019, de la Inter Milano, pentru 7,5 milioane de euro. La formaţia engleză, a jucat 91 de meciuri, reuşind 20 de goluri şi cinci pase decisive.

Afla mai multe despre: george puscasromaniastranieriechipa nationala 

viewscnt
Articole similare