Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revelaţia lui Dorinel Munteanu visează la un transfer în Spania: ”Iubesc acest campionat” | EXCLUSIV

Revelaţia lui Dorinel Munteanu visează la un transfer în Spania: ”Iubesc acest campionat” | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Alexandru Pop, transferat de Oţelul, în această vară, de la Unirea Dej, s-a remarcat prin evoluţiile pe care le-a avut.

Pop, cu gândul la Spania: ”La Liga este campionatul de vis pentru mine!”

Alexandru Pop, golgheterul celor de la Oţelul Galaţi şi unul dintre fotbaliştii momentului din Superligă, a dezvăluit pentru Orange Sport că visează să ajungă în La Liga!

”Pentru acest an, îmi propun să fiu sănătos, în primul rând, să nu am parte de accidentări şi să mă pot bucura de fotbal, de meciuri, de antrenamente. Nu ştii niciodată încotro te duce viaţa de fotbalist, aşa că încerc să mă bucur şi să trăiesc în prezent.

Ce va fi în viitor, vom vedea. Eu îmi doresc să joc în continuare, şi să-mi ajut echipa cât de mult pot cu reuşitele mele şi de ce nu, la finalul campionatului să fiu chiar în topul clasamentului golgheterilor. 

Campionatul de vis pentru mine este cel spaniol. Iubesc acest campionat, fotbalul care se joacă acolo, pasiunea cu care spectatorii trăiesc meciurile şi jucătorii de clasă care fac spectacol sezon de sezon în Spania. Dacă ar fi să închid ochii şi să visez un campionat în care aş vrea să joc, cu siguranţă, în Spania ar fi alegerea mea”, a declarat Alex Pop pentru Orange Sport. 

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Pop, potrivit Transfermarkt.com
  • 9 goluri a înscris atacantul în actualul sezon al Superligii

Pop, despre cum se simte la Oţelul Galaţi: 

”Mă simt foarte bine la Oţelul. Încă de la început băieţii m-au integrat foarte bine şi am găsit aici un grup unit şi frumos. În urma sezonului bun pe care l-am avut la Unirea Dej, se pare că am atras atenţia lui Dorinel Munteanu şi astfel, fiind prima echipă care şi-a exprimat interesul în a mă transfera vara trecută, am acceptat fără să stau pe gânduri. Mai ales că ştiam şi atmosfera din tribune de la meciuri de aici.

Sunt foarte bucuros că am primit aici şansa de a juca în primul eşalon şi voi rămâne mereu recunoscător tuturor oamenilor din acest club şi din Galaţi”, a mai declarat atacantul. 

Moldovenii au intrat în noul an pe locul 11 în campionat, cu 26 de puncte obţinute după 21 de etape desfăşurate din sezonul regulat. În consecinţă, Oţelul Galaţi a înregistrat cinci victorii, 11 rezultate de egalitate şi cinci înfrângeri.

Lotul celor de la Oţelul Galaţi pentru cantonamentul de iarnă

  • Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Relu Stoian, Gabriel Ursu
  • Fundaşi: Mihai Adăscăliţei, Jonathan Cisse, Ştefan Farcaş (revenit după împrumutul la Unirea Braniştea), Costin Ghiocel, Dragan Lovric, Iustin Neacşu, Andrei Rus, Joao Serrao, Miguel Silva, Francois Yabre, Milen Zhelev
  • Mijlocaşi: Ştefan Bodişteanu, Denis Bordun, Juri Cisotti, Vasile Jardan, Frederic Maciel, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulic
  • Atacanţi: George Cîrjan, Kehinde Fatai, Alexandru Pop
  • Din lotul Oţelului nu face parte experimentatul mijlocaş Ionuţ Neagu (34 de ani), care este accidentat.

Jucătorii Oţelului vor să atace play-off-ul: ”Această echipă trebuie să fie în primele 6” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: alex popla ligaoţelul galaţi 

viewscnt
Articole similare