Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie în Liga 1. Hervin Ongenda se află în Bucureşti şi e gata să semneze contractul. EXCLUSIV Clubul a confirmat

Revenire de senzaţie în Liga 1. Hervin Ongenda se află în Bucureşti şi e gata să semneze contractul. EXCLUSIV Clubul a confirmat

Superliga

Comentarii

Hervin Ongenda (26 de ani), fotbalist crescut de Paris Saint-Germain, se pregăteşte de reîntoarcerea în Liga 1.

UPDATE | În cadrul emisiunii "Sport Report", antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, a susţinut că sunt şanse ca Ongenda să revină la echipa din Moldova: "E posibil să revină şi Ongenda. Nu e într-un moment bun, dar acum sunt doar discuţii", a declarat tehnicianul pentru Telekom Sport. 


 Conform sport.ro, atacantul francez negociază revenirea la FC Botoşani. Ongenda a jucat pentru echipa lui Marius Croitoru în perioada 2018-2020, iar în luna ianuarie a lui 2020 a fost transferat în Italia, la Chievo Verona, echipă pentru care nu a evoluat decât în trei partide.

Din informaţiile aceleiaşi surse, moldovenii nu sunt singurii interesaţi de serviciile francezului. Alte două cluburi din Liga 1 sunt în discuţii cu Ongenda. Prima opţiune a fotbalistului pare să rămână însă FC Botoşani, club pentru care a jucat de 54 de ori şi pentru care a marcat şase goluri şi a oferit şapte assisturi.

Ongenda a fost legitimat la PSG în perioada 2006-2017. Pentru echipa de seniori a campioanei Franţei, acesta a bifat 16 apariţii, două goluri şi trei pase decisive şi şi-a trecut în palmares un titlu şi două Supercupe.

  • 450 de mii de euro este cota de transfer a lui Hervin Ongenda pe site-ul transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: ongendabotosanitransfer 

viewscnt
Articole similare