Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la CFR Cluj. Un golgheter se întoarce sub comanda lui Dan Petrescu. Bilaşco: ”Cu siguranţă vom fi mai puternici”

Revenire de senzaţie la CFR Cluj. Un golgheter se întoarce sub comanda lui Dan Petrescu. Bilaşco: ”Cu siguranţă vom fi mai puternici”

Superliga

Comentarii

George Ţucudean şi-a revenit după problemele la inimă care l-au împins să ia o pauză şi va începe antrenamentele cu CFR Cluj. Marius Bilaşco spune că este o veste excelentă pentru campioana României.


Primul care a anunţat că George Ţucudean va reveni la CFR Cluj a fost Dan Petrescu: "Din ce ştiu eu, Tucudean va reveni la echipă. El se va reuni cu noi şi va face pregătirea de iarnă alături de colegii săi". Atacantul de 28 de ani a avut probleme la inimă şi a decis să renunţe pentru o perioadă la fotbal. Acum, a reuşit să-şi rezolve problemele şi este gata să revină pe teren.

Marius Bilaşco, şeful departamentului de scouting al lui CFR Cluj, spune că Ţucudean va avea nevoie de o perioadă de readaptare la efort, dar este convins că îşi va pune din nou amprenta asupra rezultatelor lui CFR Cluj.

”E o perioadă de pauză. Îi va fi puţin greu... sigur îi va fi greu, pentru că pauza e pauză, dar eu sper ca această perioadă de pregătire să fie un câştig pentru el, să îşi recapete forma pe care a pierdut-o, încrederea în el, pentru că aici totul se rezumă la ceea ce va simţi el şi cum va decurge perioada. A fost o mare pierdere pentru noi, Ţucudean, dar dacă va reveni, cu siguranţă vom fi mult mai puternici”, a declarat Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.

În iunie, Ţucudean s-a operat la inimă. Imediat după operaţie, atacantul din Arad a revenit pe teren, dar la scurt timp şi-a luat o pauză de la fotbal, deoarece a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, iar acesta a preferat să nu mai revină până nu-şi rezolvă complet problemele. CFR se descurcă fără Ţucudean patru luni.

Partida tur dintre CFR Cluj şi FC Sevilla va avea loc la 20 februarie 2020, iar returul la 27 februarie 2020.

În acest sezon, George Ţucudean a marcat de două ori în nouă meciuri din toate competiţiile. În prezent, Ţucudean e cotat la 2,3 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: george tucudean 

viewscnt
Articole similare